Ашваганда 500 mg х 60 капс.
Ашваганда 500 mg х 60 капс.
43.36
BGN
1
Нервна система

Ашваганда 500 mg х 60 капс.


поддържане функциите на матката, кръвоносните съдове и дихателните пътища
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 0.0/10 (от 0 гласа)

43.36лв.

Ашваганда 500 mg х 60 капс. – естествен продукт за поддържане функциите на матката, кръвоносните съдове и дихателните пътища

Ашвагандата, известна още като „Индийски женшен“, съдържа биологично активни вещества, благоприятно повлияващи функциите на дихателните пътища и кръвоносните съдове . Подкрепя имунната система и спомага за забавяне процесите на стареене. Ашваганда е мощен адаптоген, повишаващ жизнеността. Екстрактът от Ашваганда е стандартизиран до 2,5% витанолиди.

Nature’s Way е първият производител на гарантирано натурални хранителни добавки.  Компанията е един от най-старите и най-големите производители на хранителни добавки в САЩ и света. Те са първите, които въвеждат клинично доказани, европейски фитомедикаменти (на растителна основа) на пазара в САЩ, които отдавна са признати като ефективни.

Описание на продукта:

Ашвагандата, известна още като „Индийски женшен“, съдържа биологично активни вещества, благоприятно повлияващи функциите на дихателните пътища и кръвоносните съдове . Подкрепя имунната система и спомага за забавяне процесите на стареене. Ашваганда е мощен адаптоген, повишаващ жизнеността. Екстрактът от Ашваганда е стандартизиран до 2,5% витанолиди. Nature’s Way е първият производител на гарантирано натурални хранителни добавки. Компанията е един от най-старите и най-големите производители на хранителни добавки в САЩ и света. Те са първите, които въвеждат клинично доказани, европейски фитомедикаменти (на растителна основа) на пазара в САЩ, които отдавна са признати като ефективни.

 

Приложение

Приложение:

Ашвагандата, известна още като “Индийски женшен”, съдържа биологично активни вещества, които допринасят за поддържане на нормалната функция на дихателните пътища, кръвоносните съдове, матката и имунната система, както и за нормалното състояние на нервната система.

Забележки:

Да не се приема при бременност и кърмене. При употреба на седативни препарати се консултирайте с лекар. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 1 капсула 2 до 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

СъдържаниеСъдържание: в 1 капс. дн. доза
Ашваганда (корен)
екстракт от корен, 2.5% витанолиди
500 mg 1500 mg
Въглехидрати 1 g 3 g

Други съставки: Растителна капсула, ориз(прах), силициев двуокис.

Допълнителна информация

Производител:

Nature's Way products, Inc, USA Ashwagandha

Разфасовка:

60 капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Ашваганда 500 mg х 60 капс.”