SPA пилинг - Revita.bg

SPA пилинг

SPA пилингът е козметична процедура за дълбоко почистване на лицето и тялото, която позволява да се отстранят мъртвите частички епидермис и да се изведат токсините и шлаките от организма. SPA пилингът е задължителна част от всяка антицелулитна програма. Процедурата подобрява кръвообращението, нормализира лимфотока, намалява подкожния мастен слой и прави кожата по-мека, стегната и еластична.

SPA пилингът често предхожда масажа. Той отваря порите и затопля кожата, благодарение на което ароматните масла и козметичните средства проникват по-дълбоко в кожата, което повишава общоукрепващото действие на масажа.

Пилинг със сол

Този вид пилинг почиства и полира кожата. Той се извършва с помощта на натурални ефирни масла, смесени с морска или обикновена йодирана сол. Резултатът от процедурата е снемане на умората и напрежението, зареждане на организма с нови сили и енергия и стимулиране на кръвообращението.

Пилингът със сол се извършва в 3 етапа:

Първи етап – 15 минути сауна или парна баня. Порите се отварят, а тялото се затопля и отпуска и е готово за следващия етап.

Втори етап – почистване на кожата с минерална морска или йодирана сол.

Трети етап – овлажняване на кожата със специален ароматен лосион.

Пилинг с морски водорасли

Този вид пилинг също е изключително популярен. Процедурата осигурява дълбоко почистване на лицето и тялото и премахване на мъртвите клетки от повърхността на епидермиса. Резултатът е гладка и еластична кожа, подхранена с витамини, минерали и питателни микроелементи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

безплатна доставка
НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ
Красота
Най-добрите средства за поддържане на женското здраве и красота!
    Въпреки че жените живеят средно по-дълго от мъжете, те боледуват по-често. Жените пазаруват повече продукти от мъжете независимо дали става въпрос за...
Поликистозни яйчници
Витамин В8 срещу поликистозни яйчници – всичко, което трябва да знаете!
  В предишна публикация (виж ТУК) вече говорихме колко полезни ефекти има инозитолът (витамин В8) върху нервната система и мозъчната функция. Но свойствата на...
Пикочо-полови инфекции
Как жените да поддържат своето здраве във всеки етап от живота си?
    Жените през XXI век водят изключително динамичен начин на живот, в който стресът и лошата храна често заемат водещо място. Това според...