Термолифтинг - Revita.bg

Термолифтинг

Термолифтингът е неинвазивна процедура за подмладяване на кожата с помощта радиочестотна енергия, създадена от дерматолога от Сан Диего – Хавиер Руиз-Еспарса. Термолифтингът възвръща на кожата изгубената здравина и еластичност, изглажда назолабиалните гънки и фините бръчки, съкращава порите и подобрява овала на лицето.

Термолифтинг може да се провежда в зоната на лицето, шията и деколтето. Добри резултати дава също така обработката на кожата около очите, в областта на шията и фините бръчици около устата. Термолифтингът може да се прилага и в областта на корема, ръцете, коленете и вътрешната част на бедрата. Процедурата помага в борбата с целулита и мастните натрупвания. Резултатът е плосък корем, стегнати седалищни мускули и бедра, плавни и хармонични линии на тялото.

Един курс термолифтинг обикновено съдържа от 2 до 6 процедури, с интервал от 1-2 седмици. Продължителността на процедурите зависи от особеностите на третираната област и варира между няколко минути и един час. Първите резултати са налице още след края на първата процедура, а с течение на времето (обикновено шест месеца след края на курса), ефектът на подмладяване постепенно се натрупва и се проявява по-силно.

Ефективността на термолифтинга се дължи на неговото комплексно въздействие. Специалното радиочестотно устройство защитава горните слоеве на кожата с помощта на охлаждаща струя вода, докато радиочестотната енергия повишава температурата в по-дълбоките слоеве на кожата.

За разлика от повечето козметични операции, термолифтингът се извършва без разрези лазер, медикаменти или инжекции и не оставя белези и следи по кожата.

*Забележка! Термолифтингът трябва да се извършва от опитен козметичен хирург. Оборудването за провеждане на процедурата е сложно и изисква специални умения и опит.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

безплатна доставка
НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ
Красота
Най-добрите средства за поддържане на женското здраве и красота!
    Въпреки че жените живеят средно по-дълго от мъжете, те боледуват по-често. Жените пазаруват повече продукти от мъжете независимо дали става въпрос за...
Поликистозни яйчници
Витамин В8 срещу поликистозни яйчници – всичко, което трябва да знаете!
  В предишна публикация (виж ТУК) вече говорихме колко полезни ефекти има инозитолът (витамин В8) върху нервната система и мозъчната функция. Но свойствата на...
Пикочо-полови инфекции
Как жените да поддържат своето здраве във всеки етап от живота си?
    Жените през XXI век водят изключително динамичен начин на живот, в който стресът и лошата храна често заемат водещо място. Това според...