Средства против стареене на кожата - Revita.bg

Средства против стареене на кожата


Мимическите упражнения и тренировките за стягане на мускулите на лицето помагат да се съхрани младостта и красотата на кожата. Но за жалост, да се отстранят всички признаци на стареенето е невъзможно. С възрастта на лицето се появяват дълбоки и не толкова дълбоки бръчки, а кожата губи своята еластичност и увисва.

От поява на бръчки най-застрашени са участъците на кожата около очите, шията, челото, областта на деколтето и ръцете. Съвременният пазар буквално прелива от всевъзможни антивъзрастови средства, сред които кремове, козметични процедури, гелове, лосиони и др. За съжаление твърде малка част от антивъзрастовите продукти, предлагани на пазара съдържат натурални ингредиенти, които наистина могат да предотвратят образуването на бръчки и да забавят процесите на стареене.

Кремове против стареене

Кремовете против стареене защитават кожата, помагат да се възстанови нейното здраве, поддържат нейният тонус и предотвратяват образуването на бръчки, придавайки на кожата по-стегнат вид, с помощта на високото си съдържание на колаген.

Въпреки, че много фирми предлагат продукти за редуциране на признаците на стареене, повечето от тях действат само в продължение на 10 минути.

Маски за лице

Козметичните маски са едно от най-популярните средства против стареене. Единственият им недостатък е рискът от алергична реакция и раздразнение на кожата. Действието на маските се основава върху стесняването на порите, което придава на кожата по-стегнат вид.

Гелове и пяна

Геловете и различните видове пяна против стареене, не толкова редуцират видимите бръчки, колкото придават на кожата здрав младежки блясък. Изборът на такива средства трябва да бъде продиктуван от типа кожа и от съставните ингредиенти на продукта, т.е. трябва да се провери тяхната безвредност за здравето.

Ревита Ви препоръчва:

Хидраплениш (65% Хиалуронова киселина) серум + Витамин С, 30 ml

Хидраплениш серум (88% Хиалуронова киселина), 30 ml

Хидраплениш § МСМ, 750 mg

Хидраплениш, 500 mg

Нийм (лист), 475 mg

Освежаващ лосион, 60 ml & крем с пилинг ефект, 30 ml

Средства против стареене на кожата, 7.0 out of 10 based on 1 rating

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

безплатна доставка
НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ
Красота
Най-добрите средства за поддържане на женското здраве и красота!
    Въпреки че жените живеят средно по-дълго от мъжете, те боледуват по-често. Жените пазаруват повече продукти от мъжете независимо дали става въпрос за...
Поликистозни яйчници
Витамин В8 срещу поликистозни яйчници – всичко, което трябва да знаете!
  В предишна публикация (виж ТУК) вече говорихме колко полезни ефекти има инозитолът (витамин В8) върху нервната система и мозъчната функция. Но свойствата на...
Пикочо-полови инфекции
Как жените да поддържат своето здраве във всеки етап от живота си?
    Жените през XXI век водят изключително динамичен начин на живот, в който стресът и лошата храна често заемат водещо място. Това според...