×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Отслабвай с йогаОтслабваща йога, йога за болки в гърба и ставите и хата йога ще преподава в София и Пловдив Директорът на йога федерацията в Тайланд Мастър Аман Соод /Aman Sood/. Гостуването му в България е по покана на Здравна академия „Гарабитов”.
Практиките ще се проведат на 16, 17 и 18 юни в София – в бизнес комплекс „Белисимо” – в йога зала „Шри Чинмой” на център „Гарабитов”. На 22, 23 и 24 юни индиецът ще обучава в Пловдив - в йога зала „Шри Чинмой” на център „Гарабитов”.
Мастър Аман Соод принадлежи към спортно семейство в Северна Индия. Започва усилени занимания със спорт още от 5-годишна възраст. Притежава магистърска степен по спорт и йогическа наука и много ефективни познания по Йогическа научка, акупресура, хипноза, Кундлини масаж и лечение на физически и психически разстройства. Завършил е университета в Пънджаби Патиала със степен по Физическо възпитание, Йога и Йогическа наука и е квалифициран треньор по йога, джудо и фехтовка от Националния институт на спорта в Индия.  Печелил е много награди.
Преподавал е редица курсове и семинари по целия свят, включително Тайланд, Хонг-Конг, САЩ, Лондон и Индия.
Отслабвай с йогаЙогата не е религия. Йогата е нашето вътрешно усещане и чувстване. За 27-годишния Аман Соод йогата е наука, начин на живот, но най-важното е, че йогата е неизбежна част от живота му. Мастър Аман има почти 10-годишен опит по преподаване на йога. В неговите семинари и курсове, учениците ще открият изцелението за себе си, собствената си сила и ще събудят духа си.
Обучението на Аман идва от вярата, че йогата е мощно средство, което може да доведе до трансформация и положителна промяна, не само в нашият собствен живот, но и в живота на тези, за които се грижим.
Посетилите пълния 3-дневен курс на Мастър Аман в София или Пловдив ще получат сертификат за проведеното обучение. Заради големия интерес към събитието, организаторите препоръчват предварително записване.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.