Hermes пролет-лято 2010 - Revita.bg

Hermes пролет-лято 2010


Главна и основополагаща тема на колекция пролет-лято 2010 на Hermes, представена на седмицата на модата в Париж, е тенисът и всичко свързано с него. Но това разбира се не означава, че цялата линия се върти около малката топка за тенис – освен облеклата в спортен стил, в колекцията са представени и класически модели, а също така облекла в стил кежуъл.

Моделите, основани на тенисна тематика, включват в себе си всевъзможни и разнообразни тенисни мини поли, жакети, жилетки, рокли, тишърти, а също така спортни ленти за глава.

Отборът на модна къща Hermes успя умело да превърне обикновената поло блуза в привлекателна и секси, а традиционната тенисна рокля в стилен вечерен тоалет.

За всеобщ възторг на дамите от целия свят, колекцията бе допълнена от божествените чанти Birkin. Цялата линия облекла на Hermes за сезон пролет-лято 2010 е създадена за жените, които не се интересуват от модата като такава, а държат на стила, разкоша и качеството, неподвластни на времето.

Моделите от колекцията в стил кежуъл, дизайнерите на Hermes адресираха към независимите млади жени, включвайки в линията ултракъси панталонки, секси мини поли и прозиращи леки шифонови блузи.

На свой ред класическият стил, характерен на марката е представен в сравнително тесен асортимент. Но дори в своята немногобройност класическите модели на модната къща се отличават с шик, елегантност и изтънчена женственост.

http://community.livejournal.com/modelcouture/1202154.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

безплатна доставка
НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ
Красота
Най-добрите средства за поддържане на женското здраве и красота!
    Въпреки че жените живеят средно по-дълго от мъжете, те боледуват по-често. Жените пазаруват повече продукти от мъжете независимо дали става въпрос за...
Поликистозни яйчници
Витамин В8 срещу поликистозни яйчници – всичко, което трябва да знаете!
  В предишна публикация (виж ТУК) вече говорихме колко полезни ефекти има инозитолът (витамин В8) върху нервната система и мозъчната функция. Но свойствата на...
Пикочо-полови инфекции
Как жените да поддържат своето здраве във всеки етап от живота си?
    Жените през XXI век водят изключително динамичен начин на живот, в който стресът и лошата храна често заемат водещо място. Това според...