×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Сао Палмето 500 mg х 90 капсули Natural Factors

Saw Palmetto/ Сао Палмето 500 mg х 90 капсули

При често или затруднено уриниране и проблеми с простатата


4253 NF
57,49 лв.
С вкл. данък

Въпроси и отговори (2)

С покупката на този продукт, можете да спечелите 82 точка точки, които могат да бъдат осребрени във ваучер на стойност 4,10 лв..

Сао Палмето 500 mg х 90 капсули – естествен продукт при увеличена простата и проблеми с уринирането

При увеличена простата и проблеми с уринирането.

С напредването на възрастта, размерът на простата постепенно започва да се увеличава. Това предизвиква проблеми с уринирането: болка и парене при уриниране, непрекъснато усещане за непълно изпразване на мехура, накъсана, слаба струя на урината, чести позиви за ходене по малка нужда, включително през нощта, задръжа на урина и др. Увеличената простата е състояние, характерно за мъжете над 50 – 60-годишна възраст. Ако не се предприемат навременни мерки за подиряване на състонието, може да се стигне до тежки бъбречни проблеми, кървене, образуване на камъни в пикочния мехур, и др.

Сао палмето е източник на наситени и ненаситени мастни киселини мастни киселини, стероли, цинк и други природни компоненти, които въздействат много благоприятно върху пикочо-половата система.

Сао палмето облекчава симптомите при възпаление, намалява позивите за уриниране и поддържа нормалното функциониране на пикочния мехур.

Сао палмето поддържа нормалите сексуални функции, помага за намаляване размера на простатата, намалява болката и дискомфорта.

Сао палмето оказва диуретично и силно противовъзпалително действие, и намалява паренето и дискомфорта.

Плодовете на сао палмето (Serenoa repens) са широко известни с облекчаващото си действие при увеличена простатната жлеза. Те са източник на биологично активни вещества с изразен положителен ефект върху пикочните пътища и репродуктивната на мъжа. Насърчават нормалния поток на урината, намалява честотата на нощното уриниране и имат благоприятно въздействие върху сексуалните способности.

Въпреки че се използва основно в случаите на проблеми с простатата, екстрактът от сао палмето може да бъде от полза и за жените, които имат симптоми, причинени от излишък на андрогени, включително повишено окосмяване и др.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Сао Палмето прах (плод) (Serenoa repens)500 mg1500 mg

Други съставки: Желатинова капсула (желатин, пречистена вода), силициев диоксид,растителен вид магнезиев стеарат (лубрикант/смазка).

Не съдържа: изкуствени консерванти, оцветители или подсладители, царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница или мая.

Хранителна добавка, 90 капсули

Нето тегло: 46 g

Дозировка и приложение

Дозировка и приложение: По 1 капсула  3 пъти на ден, за предпочитане с  храна.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на пикочните пътища и простата.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Виж опаковката.

Производител

Производител: Natural Factors, Canada

Вносител: Гео Нутришън ООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48

www.revita.bg

Тел.: 0700 12498

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Подобни продукти

Продуктът беше успешно добавен в любими.