×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
ХЛОРОФРЕШ Хлорофилови капки 59 ml (без алкохол) Nature’s Way - 1

Хлорофреш® Хлорофил Капки – Детоксикация и свежест Chlorofresh® Chlorophyll Drops 59 ml (без алкохол) с ментов вкус, 415 дози

Естествен детоксикатор и вътрешен дезодорант

10008
50,60 лв.
С вкл. данък

Въпроси и отговори (35)

С покупката на този продукт, можете да спечелите 72 точка точки, които могат да бъдат осребрени във ваучер на стойност 3,60 лв..

Вижте също и:

ХЛОРОФРЕШ Хлорофилови капки 59 ml (без алкохол) естествен продукт за детоксикация и храносмилателни смущения

Източник на висококачествен, оптимално концентриран хлорофилно-меден комплекс, иззет от листата на бяла черница (Morus Alba).

Още за ХЛОРОФРЕШ Хлорофилови капки:

При лош дъх и неприятна телесна миризма в критичните зони на подмишниците, интимната област и стъпалата. Допринася за:

  • дезодориране на стомашно-чревния тракт, очистването му от токсините и нормализиране на изхождането при запек;
  • освежаването на дъха и намаляване лошия мирис на потта, включително в най-горещите точки като подмишници, слабини и стъпала;
  • неутрализиране неприятния мирис на урината и изпражненията;
  • намаляване неприятната вагинална миризма, явила се в резултат от изпотяване, запарващо бельо, агресивни измиващи средства, дисбиоза, и др. Може да бъде от полза при наличие на болестотворните гъбички Candida albicans, причиняващи кандидоза при над 75% от жените.

За цялостна детоксикация:

  • насърчава преобразуването на токсините и свободните радикали в неутрални продукти и подпомага защитата на клетките от оксидативния стрес;
  • допринася за детоксикация на тялото от тежки метали, включително кадмий, живак, пестициди и промишлени замърсители;
  • спомага за алкализирането на тялото, като повлиява киселинността на телесните течности, включително урината и кръвта. По този начин допринася за инхибиране на възпалителните процеси в клетките;
  • има положително въздействие върху функционирането на черния дроб.

За по-здрава и красива кожа

  • намалява бактериалния растеж. 
  • редуцира възпалението. 
  • ефикасен при кожни проблеми и акне. 

Хлорофил – това е пигмент в състава на зелените растения, който подпомага преобразуването на слънчевата светлина в енергия. Наричан е още „кръвта на растенията”, защото по състав е изключително близък до хемоглобина. Разликата помежду им е в молекулните им структури – централният атом на хемоглобина е желязо, а на хлорофила – магнезий.

При избора на хранителни добавки, източник на хлорофил, трябва да се обърне внимание на една съществена разлика. Има продукти на базата на хлорофил и други – с основна съставка хлорофилно-меденен комплекс. Заради това често има обърквания по отношение на разликата помежду им. Обяснението е просто: хлорофилинът представлява специализиран дериват на естествения хлорофил. По същество става дума за едно и също нещо, с тази разлика, че хлорофилинът е разтворим във вода. Това му позволява много по-лесно да се абсорбира от организма.

Хлорофреш хлорофилови капки 59 ml съдържа най-висок клас течен хлорофил, извлечен от листа на черница Morus Alba. Той е безопасен, лесно усвоим и ефективен вътрешен освежител, дезодорант и детоксикатор.

Относно дозовия режим на продуктите от серията Хлорофреш

Както може да сте забелязали, препоръчителната доза на продуктите от серията Хлорофреш е различна върху оригиналните американски етикети и в българския им превод – това не е грешка в превода, а произтича от законодателните различия в отделните страни.

Продуктите Хлорофреш съдържат активното багрило медно-натриев хлорофилин, който е структурен аналог на хлорофила с подобрена стабилност и по-висока биоактивност.  Препоръчителната дневна доза от 25 капки (0.71 мл) съдържа 5 мг елементна мед; при течния вариант в бутилката дневната доза e 2 ч.л., съответстващо на 6 мг мед (Cu). В САЩ например, откъдето е продуктът, максималната дневна поносима доза на медта, при която тя може да се приема непрекъснато без съществени странични ефекти, е фиксирана на 10 000 мкг или 10 милиграма – следователно, посочените дози са в реда на нормалното и риск за потребителите няма.

У нас обаче, Наредбата за хранителните добавки №47 от 2004 година, както и заместилата я нова Наредба, влязла в сила от края на 2021 г. с Постановление на Министерския съвет №434 от 10.12.2021, позволява влагането само на 1 мг мед (Cu) в дневната доза на хранителните добавки (независимо от вида и предназначението им), поради което се налага съобразяване на описаните върху етикетите дневни дози с този текст.

Съставки:В 5 капки /0.142 ml.:Дн. доза:
Мед1 mg1 mg
Натрий2 mg2 mg
Хлорофилин (Хлорофилно- меден комплекс от листа от черница /Morus alba L./)20 mg20 mg


Пречистена вода, растителен глицерин, натурален ментов аромат.

Не съдържа: Захар, царевица, соя, пшеница, мая, млечни продукти, изкуствени консерванти, оцветители или аромати. Подходящо за вегани/вегетарианци.

Хранителна добавка, 59 ml.  

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за достигане на нормалните нива на токсините и другите замърсявания в стомашно – чревния тракт. Дезодорира чревния тракт.

Забележка: При бременност или кърмене или се консултирайте с  преди употреба. Може да се появи временен, лек лаксативен ефект. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни: Добавете 5 капки към пълна чаша /240 ml/ вода или сок. Изпийте незабавно. Може да се използва като вода за уста за изплакване или гаргара.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.  

Производител

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA

Вносител: Ревита ООД, гр.Пловдив, бул. Източен 48

www.revita.bg; www.naturesway.com

Тел.: 0700 12498

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Подобни продукти

Продуктът беше успешно добавен в любими.