×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Гроздово семе 300 mg Nature’s Way - 1

Гроздово семе и витамин С - премиум формула За кръвоносните съдове и кожата 30 капсули

За добро състояние на вените, кръвообращението, за красива кожа и здрави стави.



14320
29,26 лв.
С вкл. данък

Въпроси и отговори (0)

С покупката на този продукт, можете да спечелите 36 точка точки, които могат да бъдат осребрени във ваучер на стойност 1,80 лв..

Вижте също и:

Гроздово семе х 30 капс. – естествен продукт за поддържане на сърцето, кръвоносните съдове и съединителната тъкан

При проблеми със сърцето и сърдечно-съдовата система. Броят на хората със сърдечно-съдови проблеми се увеличава с всеки изминал ден. Причините за това могат да бъдат най-различни, но според специалистите основният фактор е начинът на живот.

Тютюнопушене, алкохол, стрес, тежка и мазна храна, и недостиг на основни хранителни вещества, липса на движение и др. Болки в гърдите, чувство на умора и изтощение, виене на свят и др., са само част от симптомите при неправилно функциониране на сърдечно-съдовата система. От първостепенна важност е проблемът да бъде навреме и правилно диагностициран, и да се приложи правилната терапия за облекчаване на симптомите. Освен задължителното лечение, могат да се приложат и някои природни средства с цел допълнителна подкрепа и намаляване на риска от усложнения.

Гроздово семе (Grape Seed) е естествен продукт, който допринася за поддържане нормалното състояние на сърцето и сърдечно-съдовата система. Приемът му спомага за укрепването на кръвоносните съдове и нормалното кръвообращение. Намалява подуването на долните крайници, настъпило в резултат от дълго заседяване на едно място. Насърчава намаляването на „лошия“ холестерол и поддържането на кръвното налягане в нормални граници. Има благоприятно въздействие върху сърдечния пулс.

При състарена кожа. С напредването на възрастта, както и под влияние на някои лоши навици, кожата се набръчква, отпуска и губи своята свежест. Тези неблагоприятни промени тревожат най-често жените, които биха направили почти всичко, за да поддържат кожата си възможно най-млада. С помощта на мощните антиоксиданти това може да стане безопасно и лесно!

Гроздово семе е източник на антиоксиданти с доказано благоприятен върху кожата ефект. Предпазва колагена от унищожителното действие на свободните радикали, спомага за освежаването на естествения свеж тен. Благоприятства еластичността на кожата и допринася за защитата от UV-лъчите.

Екстракт от гроздови семки, стандартизиран до 95% полифеноли (включително OPCs). Олигомерните проантоцианидини (OPCs) са клас на полифенолните биофлавоноиди, които се съдържат в плодовете и зеленчуците. Най-силната им концентрация е в семената на гроздето. Te са доказано по-мощни антиоксиданти от витамините С и Е и бета-каротин.

Освен концентрираното съдържание на полифеноли, екстрактът от гроздови семена е източник и на редица други полезни съставки като протеини, мазнини и въглехидрати. Продуктът подпомага функциите на имунната система, действа силно антиоксидантно и допринася за нормалното състояние на кожата и съединителната тъкан.

Подкрепя дейността на капилярите, вените и артериите, което пък благоприятства нормалното състояние на сърдечния мускул.

Nature’s Way е първата компания за хранителни добавки, която използва двойно обезопасена капачка и рециклирани бутилки. Безкомпромисното качество е основна характеристика на продуктите на Nature’s Way.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Гроздово семе  Екстракт, 95% полифеноли100 mg200 mg
Витамин С (аскорбинова киселина)200 mg400mg

Целулоза, растителна капсула, магнезиев стеарат.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, сол, захар, глутен, пшеница, мая, соя

Хранителна добавка, 30 V-капсули

Нето тегло: 23,4 g

Дозировка и приложение

Дозировка и приложение: По 1 капсула 1-2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Приложение:  Екстрактът от гроздово семе допринася за поддържане на нормалното състояние на кожата, съединителната тъкан и кръвоносните съдове.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба.

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител

Производител: Nature’s Way products, Inc, USA.

Вносител: Ревита ООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48

www.revita.bg

Тел.: 0700 12498

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Подобни продукти

Продуктът беше успешно добавен в любими.