Обувайте маратонките, време е за спорт! - Revita.bg

Обувайте маратонките, време е за спорт!

Обувайте маратонките, време а за спорт!
Няма какво да се лъжем, декември не е време за спортуване, а за празнуване. Коледа, а след това Нова година… Все дни, които предразполагат за хапване и пийване с приятели. Кой би желал да обуе маратонките и да излезе навън на студа, за да потича. Пък и, когато падне 30 см. изобщо не ви се излиза изпод топлата завивка. Все пак обаче организмът ви се нуждае от ежедневни упражнения, за да се чувствате здрави, бодри и във форма. Не бива да допускате зимният мързел да ви покори. Затова ви предлагаме няколко успешни идеи, които ще ви помогнат да дадете на тялото си това, от което се нуждае дори и навън термометърът да показва -10 °С.
Наемете си персонален треньор само за зимата. Тренирайте заедно в залата веднъж или два пъти седмично. Така ще имате стимул да посещавате фитнес салона и да давате всичко от себе си, защото ще знаете, че някой ви наблюдава и изисква от вас. Той ще ви мотивира и ще ви проправя, когато грешите.
Не тренирайте сами. Помолете приятел или любимия човек да се включи в спортното ви начинание. Така заедно ще се изправите пред предизвикателството да тичате по 1 километър всеки ден или да танцувате степ. Водете си заедно дневник на постиженията. Може партньорът ви в спорта да е някой, с когото сте се запознали в салона.
Заредете тялото си с витамини. През зимата организмът ви има нужда от двойна доза витамини и минерали. Пийте всяка сутрин мултивитамини, най-добре след закуска. Така ще дадете на тялото си всички полезни съставки, от които се нуждае и същевременно ще имате сила и желание да отидете до залата, за да потренирате.
Спортувайте сутрин преди работа. Може би не ви се става, мързи ви и искате да останете в леглото. Все пак обаче това е моментът, в който тялото ви е заредено с най-много енергия и по този начин ще стимулирате метаболизма си. След това ще се чувствате изпълнени с енергия и сила.

Ревита
Ви препоръчва:

Алайв мултивитамин, 1g

Обувайте маратонките, време е за спорт!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

безплатна доставка
НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ
Красота
Най-добрите средства за поддържане на женското здраве и красота!
    Въпреки че жените живеят средно по-дълго от мъжете, те боледуват по-често. Жените пазаруват повече продукти от мъжете независимо дали става въпрос за...
Поликистозни яйчници
Витамин В8 срещу поликистозни яйчници – всичко, което трябва да знаете!
  В предишна публикация (виж ТУК) вече говорихме колко полезни ефекти има инозитолът (витамин В8) върху нервната система и мозъчната функция. Но свойствата на...
Пикочо-полови инфекции
Как жените да поддържат своето здраве във всеки етап от живота си?
    Жените през XXI век водят изключително динамичен начин на живот, в който стресът и лошата храна често заемат водещо място. Това според...