2010 г. в света на витамините, билките и минералите - Revita.bg

2010 г. в света на витамините, билките и минералите

2010 г. в света на витамините, билките и минералите2010 г. отмина с гръм и трясък и започваме новата 2011 г. с усмивка и позитивизъм. Спомняте ли си обаче всички интересни новини от света на витамините, билките, минералите и суплементите, които научихме през отминалата година? Предлагаме ви кратък обзор на най-полезните от тях.

Витамин D се оказа новината за изминалата година. Изследвания в различни краища на света показаха, че т.нар. “слънчев витамин” се справя успешно с рак. Освен това той се грижи за здравината на костите и помага на дамите да ходят по-стабилно и ги предпазва от коварни падания.  И не само това вече има проучване, че полезният витамин топи килограмите.
Мултивитамините за пореден път доказаха своят ефект. Вече има категорични доказателства, че хората, които редовно ги приемат са предпазени от сърдечно-съдови заболявания.
2010 година беше добра и за хората, които срещат проблеми с паметта. Гроздовото семе се оказа най-правилното решение, когато не може да си спомните какво сте искали да си купите от магазина.
Пробиотиците бяха истински хит миналата година. Без съмнение полезните чревни бактерии, които регулират микрофлората на стомаха ни правят по-слаби. Освен това те успешно се борят със стреса, но който сме подложени ежедневно, а децата, които приемат пробиотици ежедневно се разболяват много по-малко през зимата.
През миналата година все повече хора започнаха да говорят за антиоксидантите и тяхната полза. Ние успяхме да ви съобщим, че тези така важни елементи подобряват фертилността . А Витамин С – един от основните антиоксиданти ни прави по-щастливи.


Ревита Ви препоръчва:

Алайв мултивитамин, 1g

Калций & магнезий & витамин D, 250 mg

Калций & магнезий, 250 mg

Калций & магнезий & цинк, 255 mg

Гроздово семе, 300 mg

Примадофилус, 63 mg

Примадофилус Кидс, 80 mg

Перли Ацидофилус

Перли IC (Интензив)

Перли YB (ферментационен баланс)

Перли WINTER+ (Зимен сезон)

Зелен чай, 450 mg

Зеленчуков антиоксидант, 450 mg

Плодов антиоксидант, 450 mg

Витамин С & шипка, 500 mg

Витамин С – Алайв, 500 mg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Витамин С & биофлавони, 500 mg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

безплатна доставка
НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ
Красота
Най-добрите средства за поддържане на женското здраве и красота!
    Въпреки че жените живеят средно по-дълго от мъжете, те боледуват по-често. Жените пазаруват повече продукти от мъжете независимо дали става въпрос за...
Поликистозни яйчници
Витамин В8 срещу поликистозни яйчници – всичко, което трябва да знаете!
  В предишна публикация (виж ТУК) вече говорихме колко полезни ефекти има инозитолът (витамин В8) върху нервната система и мозъчната функция. Но свойствата на...
Пикочо-полови инфекции
Как жените да поддържат своето здраве във всеки етап от живота си?
    Жените през XXI век водят изключително динамичен начин на живот, в който стресът и лошата храна често заемат водещо място. Това според...