Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание
Продукти
Статии
Новини

Ежедневният прием на алое вера поддържа тонуса и предпазва от вирусни инфекции. Чрез него можете да си набавите дневната доза необходими витамини и минерали. Редовното му приемане укрепва имунната система и повишава естествените съпротивителни сили на организма.

Алое вера се използва от древни времена в козметиката и медицината. Терапевтичните му и лечебни качества са издържали изпитанията на времето над 5 000 години, поради което е наричано още „растение на безсмъртието”, „лечебно биле” или „пустинна лилия”. Освежаващият гел от листата му е бил използван от египетските кралици Нефертити и Клеопатра за омекотяване и подмладяване на кожата.

Това чудотворно растение съдържа 20 минерала, 18 аминокиселини и 12 витамина. Източникът на полезните му свойства са листата, които „захранват” и цялото растение. Ако го откъснете от почвата, то може да живее няколко месеца благодарение на листата си, които служат като резервоар за растението. Те съдържат гелоподобно вещество, което се използва в козметиката, влиза в състава на лосиони за тяло и балсами против изгаряне. От листата се извлича и сок с горчив вкус, който се пие при проблеми с храносмилателната система.

Хранителните добавки, съдържащи екстракт от алое, имат силно противовъзпалително и антиалергично действие. Благодарение на съдържащите се в растението витамини и минерали, те повлияват благоприятно заздравяването на кожата при изгаряния и охлузвания и действат болкоуспокояващо. Силното антибиотично и противогъбично действие на екстракта от алое вера предпазва от възпаления и подпомага възстановяването на увредените тъкани. Едно от най-ценните качества на растението е свойството му на мощен антиоксидант, който забавя стареенето на клетките, предотвратява образуването на тумори и оказва благотворен ефект върху кожата, а гинеколозите го препоръчват срещу кисти и сраствания. Съдържащият се в алое вера кератин подобрява еластичността на кръвоносните съдове, което го прави изключително подходящо при сърдечносъдови заболявания.

Приемането на алое е препоръчително не само когато имате здравословен проблем. Ежедневната му консумация поддържа тонуса и предпазва от вирусни инфекции. Чрез него можете да си набавите дневната доза необходими витамини и минерали. Редовното му приемане укрепва имунната система и повишава естествените съпротивителни сили на организма.

В аптеките вече се предлага богата гама от продукти, съдържащи алое вера. Едни от най-качествените са на американската фирма Nature’s Way. Те се предлагат в три различни варианта – сок от листа (99,7% чист екстракт), комбинация от сок и гел (99,7% чист екстракт), както и същата комбинация с вкус на горски плодове (65% чист екстракт). Те съдържат органично алое, отглеждано без химични торове и препарати. Всички продукти са обогатени с полизахариден екстракт от алое вера, на който се дължат повечето от благотворните му свойства.

Nature’s Way е признат лидер в Америка в производството на хранителни и диетични добавки. Компанията е един от най-големите и модерни в техническо отношение производители. Техните новаторски научни разработки и иновативни решения са променили коренно виждането за билковите и хранителните добавки по света и са доставили чисто здраве от природата в милиони домове.

С цел предпазване от окисление и запазване на съставките, продуктите на Nature’s Way се съхраняват в специални рециклирани бутилки с двойно обезопасена капачка. Качеството е гарантирано с три международни сертификата.

Алое вера на Nature’s Way се предлага в опаковки от един литър като препоръчителната дневна доза е между 30 и 240 грама. Може да се приема с вода, сок или мляко. Алое вера е естествен източник на енергия и здраве, от който не трябва да се лишаваме.

Вижте Подукти с Алое Вера ТУК

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Cart