Доктор Чойс Антиоксидант 445 mg х 90 капс.

55.79лв.

Доктор Чойс Антиоксидант 445 mg х 90 капс. – естествен продукт за антиоксидантна защита на целия организъм

Антиоксидантите са вещества, които защитават клетките на организма от увреждания причинявани от свободните радикали. Doctor’s Choice Antioxidant комбинира високи концентрации на 15 антиоксидантни хранителни вещества, които осигуряват добра защита срещу свободните радикали и оксидативното увреждане на тъканните клетки. Сред тях са:

Рибофлавин (витамин В2), който помага за регенерирането на антиоксиданти, след като те са направили свободните радикали неефективни.
Екстрактът от зелен чай и процианидоличните олигомери (ПЦО) сдържащи се в гроздовите семки (стандартизирани до 95% полифеноли) имат от 50 до 200 пъти по-силен антиоксидантен потенциал, от този на витамин Е.

Концентрираните екстракти от декоративно зеле, чесън, джинджифил и куркума са все хранителни съставки с широк спектър на антиоксидантни хранителни вещества

Enzymatic Therapy е един от първите американски производители на хранителни добавки, който получават сертификат за „Добри производствени практики” (GMP) за фармацевтика за свое производствено съоръжение и сертификат за органична преработка.
През 2009 г. те стават и първата американска компания за хранителни добавки, която придобива сертификат за „Добра производствена практика” (Good Maufacturing Practice) на здравни продукти на регулаторната агенция за лекарствени и продукти за здравето на Великобритания.

Описание

Антиоксидантите са вещества, които защитават клетките на организма от увреждания причинявани от свободните радикали. Doctor’s Choice Antioxidant комбинира високи концентрации на 15 антиоксидантни хранителни вещества, които осигуряват добра защита срещу свободните радикали и оксидативното увреждане на тъканните клетки. Сред тях са: Рибофлавин (витамин В2), който помага за регенерирането на антиоксиданти, след като те са направили свободните радикали неефективни. Екстрактът от зелен чай и процианидоличните олигомери (ПЦО) сдържащи се в гроздовите семки (стандартизирани до 95% полифеноли) имат от 50 до 200 пъти по-силен антиоксидантен потенциал, от този на витамин Е. Концентрираните екстракти от декоративно зеле, чесън, джинджифил и куркума са все хранителни съставки с широк спектър на антиоксидантни хранителни вещества Enzymatic Therapy е един от първите американски производители на хранителни добавки, който получават сертификат за „Добри производствени практики” (GMP) за фармацевтика за свое производствено съоръжение и сертификат за органична преработка. През 2009 г. те стават и първата американска компания за хранителни добавки, която придобива сертификат за „Добра производствена практика” (Good Maufacturing Practice) на здравни продукти на регулаторната агенция за лекарствени и продукти за здравето на Великобритания.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Доктор Чойс Антиоксидант 445 mg х 90 капс.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu