Годжи Бери 500 mg - естествен продукт засилващ имунитета на организма


Годжи Бери 500 mg
Годжи Бери 500 mg
38.13
BGN
1
Красота

Годжи Бери 500 mg


Антиоксидант
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 2 гласа)

38.13лв.

Годжи Бери 500 mg х 60 капс. – естествен продукт в подкрепа на имунитета и жизнените сили

За намаляване на вредите от оксидативния стрес, в подкрепа на тонуса. Съвременните проучвания показват, че увреждането на клетките от т. нар. оксидативен стрес, настъпил в резултат от прекомерното образуване на свободни радикали и недостига на антиоксиданти, оказва много неблагоприятно въздействие върху целия организъм. Оксидативният стрес е ключов фактор за процесите на преждевременно стареене, което засяга не само кожата, но и сърдечно-съдовата система, черния дроб, зрението, и др. Някои от основните причинители на оксидативното увреждане са замърсената околна среда, прекомерната консумация на храни-източници на вредни вещества, прекомерното излагане на слънце, тютюнопушенето и пасивното пушене, стресът и др. За щастие, с помощта на някои здравословни допълнения в ежедневната диета, последствията от оксидативния стрес могат да бъдат намалени.

 

Годжи бери (Goji Berry) предоставя мощна антиоксидантна защита на целия организъм. Допринася за намаляване на вредното въздействие на свободните радикали и намалява риска от преждевременно стареене.

 

Годжи бери намалява риска от спад в нивата на белите кръвни телца и подпомага нормалното функциониране на имунната система. Допринася за увеличаване на енергията и противодейства при нервно и физическо изтощение. Има тонизиращо и освежаващо действие.

 

Годжи бери има добър ефект при понижено либидо при мъже и да спомогне за възстановяване на сексуалното им самочувствие.

 

Годжи бери оказва много благоприятно влияние върху метаболизма и насърчава поддържането на здравословно телесно тегло.

Благодарение на силно изразения си антиоксидантен ефект, Годжи бери насърчава нормалната функция на ключови органи и системи като сърдечно-съдовата система, черния дроб, очите и др. Спомага за поддържане на кожата в нормално състояние.

 

 

 

Описание на продукта:

Годжи бери или лиций, са плодовете на азиатско растение, широко използвано в древната китайска медицина. Един от плодовете с най-висока концентрация на витамин С.

 

Изключителен източник на полезни вещества, включително аминокиселини, полизахараиди, монозахариди, ненаситени мастни киселини, каротеноиди като лутеин и бетакаротин, фенолни пигменти, и др.

 

Вегетариански капсули с екстракт от плодове на годжи бери, стандартизиран до 40% полизахариди. Подкрепя функциите на имунната система и на сперматозоидите. Допринася за предпазването на клетките от оксидативен стрес. Подпомага правилната дейност на черния дроб и на сърдечно-съдовата система. Способства поддържане концентрацията на холестерола. Подкрепя зрението.

 

Годжи Бери 500 mg, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Приложение

Приложение: Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес, за нормалната функция на имунната система, зрението, черния дроб, сперматозоидите, сърдечно-съдовата система, за поддържане на концентрацията на холестерола.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да се съхранява на сухо и хладно място.  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: По 1 капсула 3 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

СъдържаниеСъдържание: в 1 капс. дн. доза
Годжи БериЕкстракт от плод,  40% полизахариди 400 mg 1200 mg
Годжи Бери(пудра от цял плод) 100 mg 300 mg

 

Други съставки: растителна капсула, силициев двуокис, целулоза, магнезиев стеарат.

Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, пшеница, мая, сол, захар, глутен, млечни продукти.

Допълнителна информация

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA, Goji Berry

Вносител: Ревита ЕООД, Пловдив, бул. „Източен”48

Тел:  02/ 9530583;   032/ 641616

www.revita.bg; www.naturesway.com

Хранителна добавка, 60 V- капсули

Нето тегло: 37,5 g

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Годжи Бери 500 mg”