Гроздово семе 50 mg х 60 капсули

13.49лв.

Гроздово семе 50 mg х 60 капсули – естествен продукт за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система

При сърдечносъдови проблеми:

Нарушените функции на сърдечно-съдовата система са трудно разпознаваеми, защото симптомите са подвеждащи.Така например, ако от известно време получавате сърцебиене, покачвали сте кръвното и т.н., най-вероятно бихте се досетили, че става въпрос за сърдечен проблем. Но има и други, неразпознаваеми признаци: тъмно сини сенки и отоци под очите, отоци в областта на лицето, затлъстяване в коремната област, без да сте злоупотребявали с храна или алкохол, всевъзможни страхове без основателна причина – страх от високо, страх от излизане пред аудитория, тревожност, несъзнателно стискане на зъбите в напрегнати ситуации… Трудно бихте свързали всичко това със сърцето, нали? Бъдете нащрек и не игнорирайте симптомите – ранното им диагностициране може да ви спести много усложнения занапред!

Гроздово семе подпомага нормалното състояние на сърцето и сърдечно-съдовата система. Допринася за намаляването на „лошия” холестерол и намалява риска от коронарни нарушения. Има благоприятен ефект при високо кръвно налягане и успокоява сърдечния пулс. Спомага за повишаване нивата на „добрия” холестерол.

Гроздово семе укрепва кръвоносните съдове и капилярите и благоприятства кръвообращението. Положителният ефект на продукта върху циркулацията на кръвта, се изразява и в редуциране на подуванията по краката, явили се в резултат от продължително седене или стоене на едно място.

 

При състаряване на кожата:

С възрастта кожата губи свежия си вид, набръчква се и се отпуска. Жените, които държат на външния си вид, трудно биха понесли тези негативни промени, затова и често се случва те да предприемат крайни мерки, за да върнат времето назад. За щастие има далеч по-лесни и безопасни решения!

Гроздово семе оказва изключително въздействие върху състоянието на кожата: намалява бръчките, включително линиите около очите и увеличава плътността на кожата на лицето.

Благодарение на мощния си антиоксидантен ефект, Гроздово семе предпазва колагена в кожата от свободните радикали и го подсилва.

Гроздово семе предпазва кожата от UV радиацията.

Описание

Долу:

Съставът на гроздовото семе е богат на вещества, противодействащи на уврежданията, причинени от свободните радикали.

Екстрактът от грозодово семе:

 

Поддържа нормалното състояние на сърдечно-съдовата система

Намалява риска от запушване на кръвоносните съдове

Поддържа зрението

Повишава нивата на витамин С на клетъчно ниво

Освежава и предпазва кожата от преждевременно стареене

 

Екстрактът от грозодово семе на канадската компания Natural Factors е стандартизиран до 95% полифеноли и 85% проантоцианидини! Той притежава силно антиоксидантно, антибактериално, противовъзпалително и антиалергично действие. Създаден е на основата на пресни, генно немодифицирани семена, отделени при производството на сока от грозде. Този метод използва вода и ултрафилтрация, без намесата на неорганични разтворители и алкохол, което гарантира високо съдържание на полифеноли в съотношение 100:1.

 

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Гроздово семе 50 mg х 60 капсули“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu