Гроздово семе 50 mg х 60 капсули - естествен продукт за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система


Гроздово семе 50 mg х 60 капсули
Гроздово семе 50 mg х 60 капсули
13.49
BGN
1
По здравно направление

Гроздово семе 50 mg х 60 капсули


Имате сърдечно-съдови проблеми? Вземете Гроздово семе 50 mg х 60 капсули, антиоксидант намаляващ риска от запушване на кръвоносните съдове
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

13.49лв.

Гроздово семе 50 mg х 60 капсули – естествен продукт за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система

При сърдечносъдови проблеми:

Нарушените функции на сърдечно-съдовата система са трудно разпознаваеми, защото симптомите са подвеждащи.Така например, ако от известно време получавате сърцебиене, покачвали сте кръвното и т.н., най-вероятно бихте се досетили, че става въпрос за сърдечен проблем. Но има и други, неразпознаваеми признаци: тъмно сини сенки и отоци под очите, отоци в областта на лицето, затлъстяване в коремната област, без да сте злоупотребявали с храна или алкохол, всевъзможни страхове без основателна причина – страх от високо, страх от излизане пред аудитория, тревожност, несъзнателно стискане на зъбите в напрегнати ситуации… Трудно бихте свързали всичко това със сърцето, нали? Бъдете нащрек и не игнорирайте симптомите – ранното им диагностициране може да ви спести много усложнения занапред!

Гроздово семе подпомага нормалното състояние на сърцето и сърдечно-съдовата система. Допринася за намаляването на „лошия” холестерол и намалява риска от коронарни нарушения. Има благоприятен ефект при високо кръвно налягане и успокоява сърдечния пулс. Спомага за повишаване нивата на „добрия” холестерол.

Гроздово семе укрепва кръвоносните съдове и капилярите и благоприятства кръвообращението. Положителният ефект на продукта върху циркулацията на кръвта, се изразява и в редуциране на подуванията по краката, явили се в резултат от продължително седене или стоене на едно място.

 

При състаряване на кожата:

С възрастта кожата губи свежия си вид, набръчква се и се отпуска. Жените, които държат на външния си вид, трудно биха понесли тези негативни промени, затова и често се случва те да предприемат крайни мерки, за да върнат времето назад. За щастие има далеч по-лесни и безопасни решения!

Гроздово семе оказва изключително въздействие върху състоянието на кожата: намалява бръчките, включително линиите около очите и увеличава плътността на кожата на лицето.

Благодарение на мощния си антиоксидантен ефект, Гроздово семе предпазва колагена в кожата от свободните радикали и го подсилва.

Гроздово семе предпазва кожата от UV радиацията.

Описание на продукта:

Долу:

Съставът на гроздовото семе е богат на вещества, противодействащи на уврежданията, причинени от свободните радикали.

Екстрактът от грозодово семе:

 

Поддържа нормалното състояние на сърдечно-съдовата система

Намалява риска от запушване на кръвоносните съдове

Поддържа зрението

Повишава нивата на витамин С на клетъчно ниво

Освежава и предпазва кожата от преждевременно стареене

 

Екстрактът от грозодово семе на канадската компания Natural Factors е стандартизиран до 95% полифеноли и 85% проантоцианидини! Той притежава силно антиоксидантно, антибактериално, противовъзпалително и антиалергично действие. Създаден е на основата на пресни, генно немодифицирани семена, отделени при производството на сока от грозде. Този метод използва вода и ултрафилтрация, без намесата на неорганични разтворители и алкохол, което гарантира високо съдържание на полифеноли в съотношение 100:1.

 

 

 

Гроздово семе 50 mg х 60 капсули, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение:

Екстрактът от гроздово семе допринася за поддържане на нормалното състояние на кожата, съединителната тъкан и кръвоносните съдове.

Забележки:

Консултирайте се с лекар ако приемате медикаменти, влияещи върху агрегацията на тромбоцитите. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани.

Дозировка:

По 1 капсула 2 пъти дневно.

Съдържание


Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Екстракт от гроздово семе (GrapeSeedRich®)
екстракт от гроздово семе (100:1),
стандартизиран до 95% полифеноли и 80% проантоцианидини
50 mg 100 mg

Други съставки: Оризово нишесте, желатино капсула (желатин, пречистена вода),растителен магнезиев стеарат (лубрикант).

Допълнителна информация

Производител:

Natural Factors, Canada Grape Seed Rich®

Разфасовка:

60 капсули

R

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Гроздово семе 50 mg х 60 капсули”