Канела 400 mg х 60 капс.
Канела 400 mg х 60 капс.
30.76
BGN
1
По здравно направление

Канела 400 mg х 60 капс.


Канела
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 0.0/10 (от 0 гласа)

30.76лв.

Канела 400 mg х 60 капс. – естествен продукт за регулиране на кръвната захар и теглото

Стандартизираният екстракт е водноразтворима полимерна съставка, извлечена от кората на дървото Cinnamomum wilsonii Gamble. В ролята си на антиоксидант екстрактът от кора на канела  допринася за защитата на имунните клетки.

Билката се използва в Източната медицина от хилядолетия като подправка и като подкрепящо храносмилателната система средство. Благоприятното действие на канелата върху храносмилателния тракт се дължи на антиоксиданта катехин, който се среща и в чая. Екстрактът от кора на канела подпомага правилното действие на инсулина, както и регулацията на нивото на кръвна захар в тялото.Екстрактът от канела на Nature’s Way е стандартизиран до 8% флавоноиди. Резултатите от клинични изследвания са показали изключително полезните свойства на канелата в насърчаването на здравословния метаболизъм на глюкозата.

Растителни капсули (Vcaps) с екстракт от кора на канела, стандартизиран до 8% флавоноиди – естествени антиоксиданти. Продуктът Kанела на Nature’s Way е 100 % натурален.

Описание на продукта:

Стандартизираният екстракт е водноразтворима полимерна съставка, извлечена от кората на дървото Cinnamomum wilsonii Gamble. В ролята си на антиоксидант екстрактът от кора на канела допринася за защитата на имунните клетки. Билката се използва в Източната медицина от хилядолетия като подправка и като подкрепящо храносмилателната система средство. Благоприятното действие на канелата върху храносмилателния тракт се дължи на антиоксиданта катехин, който се среща и в чая. Екстрактът от кора на канела подпомага правилното действие на инсулина, както и регулацията на нивото на кръвна захар в тялото.Екстрактът от канела на Nature’s Way е стандартизиран до 8% флавоноиди. Резултатите от клинични изследвания са показали изключително полезните свойства на канелата в насърчаването на здравословния метаболизъм на глюкозата. Растителни капсули (Vcaps) с екстракт от кора на канела, стандартизиран до 8% флавоноиди – естествени антиоксиданти. Продуктът Kанела на Nature’s Way е 100 % натурален.

Приложение

Приложение:

Допринася за поддържане на нормалната концентрация на кръвната захар.

Забележки:

Не се препоръчва за бременни и кърмещи. Може да предизвика алергична реакция у хора, чувствителни към канела. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 1 капсула 2 пъти дневно.

СъдържаниеСъдържание: в 1 капс. дн. доза
Канела (кора) 350 mg 700 mg
Воден екстракт от кората на канела 300 mg
(стандартизиран до 8% флавоноиди)
150 mg 300 mg

Други съставки: растителна капсула, магнезиев стеарат.
Vcaps e патентована формула на Nature’s Way за вегетариански капсули, които не съдържат никакви съставки от животински произход.

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way products, Inc, USA Cinnamon

Разфасовка:

60 V-капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Канела 400 mg х 60 капс.”