Канела 500 mg - естествен продукт за регулиране на кръвната захар и теглото


Канела 500 mg
Канела 500 mg
32.61
BGN
1
По здравно направление

Канела 500 mg


Диабет
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 5.5/10 (от 2 гласа)

32.61лв.

Канела 400 mg х 60 капс. – естествен продукт за регулиране на кръвната захар и теглото

Висококачествен, стандартизиран до 8% флавоноиди, воден екстракт от канела (кора) без съдържание на ГМО и изцяло натурален състав!

 

Инсулинът е един от ключовите хормони, които регулират обмяната на веществата и е от съществено значение за транспорта на кръвната захар от кръвния поток към клетките. Проблемът често идва, когато чувствителността на тъканите към инсулина е понижена – състояние, известно като инсулинова резистентност, което често предшества развитието на диабет.  С подобряване чувствителността на тялото към инсулина, се намалява риска от развитие на болестта или се осъществява значителен контрол върху симптомите й, когато тя вече е факт.

 

Доказано е, че канеленият екстракт подпомага действието на инсулина и драстично подобрява чувствителността на клетките и тъканите към него. Данни от клинични изследвания показват, че под формата на екстракт, канелата намалява нивата на кръвната захар на гладно с 10 до 29%. Значително подобрява усвояването на глюкозата от клетките и редуцира риска от усложнения вследствие на диабета, включително периферна невропатия, сърдечно-съдови заболявания и др.

 

Канеленият екстракт осъществява мощния си антидиабетичен ефект чрез намаляване количеството глюкоза, навлизащо в кръвния поток след хранене, забавяне разграждането на въглехидратите в храносмилателния тракт и имитиращо ефектите на инсулина въздействие върху клетките.

 

Допълнителни ползи на екстракта от канела:

-Подобрява храносмилането и усвояването на полезните вещества от храната, и насърчава усещането за ситост

-Благодарение на мощното си антиоксидантно и антибактериално действие, противодейства на „лошите” бактерии в стомашно-чревния тракт и благоприятства здравето на червата

-Увеличава метаболизма на глюкозата и намалява нивата на мазнини в тялото

-Благоприятства функциите на мозъка и нервната система – влияе положително на способността за концентрация, паметта и нормалната психо-емоционална кондиция

 

 

Описание на продукта:

Стандартизираният екстракт от канела в продукта на Nature’s Way представлява водноразтворима полимерна съставка, извлечена от кората на дървото Cinnamomum wilsonii Gamble.

 

Източник на воден екстракт от кора на канела, стандартизиран до 8% флавоноиди. Не съдържа ГМО (Non-GMO Project Verified). Точният състав на продукта е гарантиран със сертификат от Tru-ID – компания, удостоверяваща липсата на фалшификати в храните и натуралните продукти.

Канела 500 mg, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Приложение

Приложение:  Допринася за поддържане на нормалната концентрация на кръвната захар.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба.  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение: По 1 капсула 2 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Съдържание



















Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Канела (кора)

/Cinnamomum aromaticum/
150 mg 300 mg
Екстракт стандартизиран до 8 % флавоноиди (12 mg)

Канела (кора)

/Cinnamomum aromaticum/
350 mg 700 mg

 

Други съставки: растителна капсула, магнезиев стеарат.

Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, сол, соя, захар, мая, пшеница или ГМО.

 

Допълнителна информация

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA, Cinnamon

Вносител: Ревита ЕООД, Пловдив, бул. „Източен”48

Тел:  02/ 9530583;   032/ 641616

www.revita.bg;  www.naturesway.com

Хранителна добавка, 60 V-капсули

Нето тегло: 57,84 g

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Канела 500 mg”