Зеленчуков антиоксидант 450 mg

35.24лв.

Зеленчуков антиоксидант 450 mg – естествен продукт със силен антиоксидантен ефект

При по-изтощителни физически натоварвания, психически стрес, тютюнопушене и други фактори, които увеличават производството на свободни радикали в тялото:

 

Производството на свободни радикали в тялото се увеличава под въздействието на различни условия – напрежение и стрес в ежедневието, силни емоционални преживявавания, прекомерно и продължително пушене, злоупотреба с алкохол, лошо хранене, излагане на замърсен въздух и др. Свободните радикали са молекули, които в прекомерни количества увреждат клетъчните мембрани и ДНК, нарушават дейността на органите и системите в организма и ускоряват процесите на стареене. Установено е, че най-ефективното средство срещу свободните радикали са антиоксидантите.

 

 

Зеленчуков антиоксидант представялва суперантиоксидант, съчетаващ свойствата на едни от най-полезните зеленчуци. Подпомага дейността на сърдечно-съдовата система, черния дроб и зрението, и допринася за поддържане нормалното състояние на клетките.

 

Зеленчуков антиоксидант спомага за поддържането на нормалните нива на енергия в организма, намалява умората и благоприятства жизнения тонус.

 

Зеленчуков антиоксидант компенсира отлично недостига на антиоксиданти и допринася за намаляване на преждевременните признаци на стареене, включително бръчки и повехнала кожа.

 

Описание

Зеленчуков антиоксидант (Garden Veggies) е патентована натурална зеленчукова смес от магданоз, къдраво зеле, спанак, житна трева, брюкселско зеле, аспержи, броколи, карфиол, цвекло, моркови, зеле и чесън, която осигурява пълния набор от полезни фитонутриенти.

 

Тестовете показват, че Зеленчуков антиоксидант има по-голям антиоксидантен капацитет (ORAC) в сравнение с други марки. Извлечени при ниска температура (за максимално запазване на естествените съставки) съставките на

 

Зеленчуков антиоксидант съдържа вещества и ензими, които не се срещат в други продукти.

 

НЕ съдържа допълнителни помощни и свързващи агенти, което спомага за бързото абсорбиране в кръвния поток на тялото. Продукт, подходящ за вегетарианци!

 

Продуктите на Nature’s Way са 100 % натурални, с гарантирано високо качество и произход.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Зеленчуков антиоксидант 450 mg“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu