МЕЛАТОНИН 2,5мг Х 100 табл. - естествен продукт за спокоен и пълноценен сън


Мелатонин 2,5 mg х 100 табл.
Мелатонин 2,5 mg х 100 табл.
15.90
BGN
1
По марка

Мелатонин 2,5 mg х 100 табл.


Безсъние
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

15.90лв.

Мелатонин 5 mg x 90 таблетки – естествен продукт за спокоен и пълноценен сън

При нарушения на съня, настъпили в резултат от напредване на възрастта, силен емоционален стрес, чести пътувания на далечни разстояния и смяна на часовата разлика и др.

 

Безсънието е широко разпространен проблем, от който страдат хора от всички възрасти. Той оказва неблагоприятно въздействие върху паметта, хормоналните нива, апетита, настроението и др. Това е причината, когато сме недоспали, да не можем да се концентрираме добре, да чувстваме отпадналост, раздразнителност, апатия и т.н. Дългосрочната липса на достатъчно сън крие сериозни рискове за физическото и емоционалното здраве.

 

Проблемите, свързани със съня, включително трудности при заспиване, чести събуждания през нощта и др., може да се случи и с помощта на естествените средства, като мелатонин. Тъй като той е хормон, който естествено се произвежда в тялото, приемът му не води до пристрастяване.

 

Мелатонин 2,5 mg x 100 капсули на американската компания Nature’s Way, e висококачествен продукт със съдържание на 2,5 mg мелатонин във всяка капсула.

 

Мелатонин 2,5 mg x 100 капсули насърчава възстановяването на нормалния биологичен ритъм, без да предизвиква сънливост или други нежелани ефекти през деня.

 

Мелатонин 2,5 mg x 100 капсули подпомага настъпването на нормалния сън по естествен начин. Допринася за скъсяване на времето, необходимо за заспиване, има положителен ефект върху качеството на съня и спомага за намаляване на събужданията през нощта или в твърде ранните сутрешни часове.

 

Описание на продукта:

Мелатонинът е хормон, който присъства в организмите на всички живи същества. Синтезира се от аминокиселината триптофан. Произвежда се в мозъчната жлеза, наречена епифиза, с помощта на серотонина. С наближаването на вечерта, епифизата започва да секретира мелатонин, като връхната точка на този процес достига максимумът си, при настъпването на пълен мрак.

 

Мелатонинът е един от най-мощните антиоксиданти, действащи в самата клетка и клетъчната мембрана. Приемът на мелатонин благоприятства процеса на заспиване и способства за удължаването на общата продължителност на съня. Мелатонинът допринася за нормалното функциониране на нервната система, особено в случаи на чести пътувания и неудобство от часовите разлики.

 

 

Мелатонин 2,5 mg х 100 табл., 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение:

Допринася за нормалната функция на съня.

Забележки:

Мелатонинът е под формата на таблетки с глазура, които се поставят под езика за бърза абсорбация. Не съдържа витамин В6, който може да доведе до смущения в съня, ако се приема късно вечер. Не шофирайте и не оперирайте с машини, докато употребявате този продукт. Само за периодична употреба. Не използвайте повече от 7 последователни дни. Не се препоръчва за лица под 18 год., за бременни или кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

За възрастни: поставете 1 таблетка под езика и изчакайте да се разтвори. За оптимални резултати, приемайте непосредствено преди лягане. В отделни случаи е достатъчна и половин таблетка.

Съдържание


Съдържание: в 1 табл. дн. доза
Мелатонин 2,5 mg 2,5 mg

Други съставки: Сорбитол, магнезиев стеарат, аромат на страстниче.

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way products, Inc., USA Melatonin

Разфасовка:

100 таблетки с глазура

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Мелатонин 2,5 mg х 100 табл.”