Мелатонин 2,5 mg х 100 капс.
Мелатонин 2,5 mg х 100 капс.
14.90
BGN
1
По марка

Мелатонин 2,5 mg х 100 капс.


Безсъние
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

14.90лв.

Мелатонин 5 mg x 90 таблетки – естествен продукт за спокоен и пълноценен сън

Мелатонинът е хормон, който присъства в организмите на всички живи същества. Синтезира се от аминокиселината триптофан. Мелатонинът се произвежда в мозъчната жлеза, наречена епифиза, с помощта на серотонина. С наближаването на вечерта, епифизата започва да секретира мелатонин, като връхната точка на този процес достига максимумът си, когато вече е настъпил пълен мрак.

Мелатонинът е един от най-мощните антиоксиданти, действащи както в самата клетка, така и на ниво клетъчна мембрана. Приемът на мелатонин благоприятства процеса на заспиване и способства за удължаването на общата продължителност на съня. Мелатонинът допринася за нормалното функциониране на нервната система, особено в случаи на чести пътувания и неудобство от часовите разлики.

С възрастта, мелатониновите нива в организма рязко спадат и затова е необходимо мелатонинът да се приема допълнително.

Описание на продукта:

Мелатонинът е хормон, който присъства в организмите на всички живи същества. Синтезира се от аминокиселината триптофан. Мелатонинът се произвежда в мозъчната жлеза, наречена епифиза, с помощта на серотонина. С наближаването на вечерта, епифизата започва да секретира мелатонин, като връхната точка на този процес достига максимумът си, когато вече е настъпил пълен мрак. Мелатонинът е един от най-мощните антиоксиданти, действащи както в самата клетка, така и на ниво клетъчна мембрана. Приемът на мелатонин благоприятства процеса на заспиване и способства за удължаването на общата продължителност на съня. Мелатонинът допринася за нормалното функциониране на нервната система, особено в случаи на чести пътувания и неудобство от часовите разлики. С възрастта, мелатониновите нива в организма рязко спадат и затова е необходимо мелатонинът да се приема допълнително.

Мелатонин 2,5 mg х 100 капс., 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение:

Допринася за нормалната функция на съня.

Забележки:

Мелатонинът е под формата на таблетки с глазура, които се поставят под езика за бърза абсорбация. Не съдържа витамин В6, който може да доведе до смущения в съня, ако се приема късно вечер. Не шофирайте и не оперирайте с машини, докато употребявате този продукт. Само за периодична употреба. Не използвайте повече от 7 последователни дни. Не се препоръчва за лица под 18 год., за бременни или кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

За възрастни: поставете 1 таблетка под езика и изчакайте да се разтвори. За оптимални резултати, приемайте непосредствено преди лягане. В отделни случаи е достатъчна и половин таблетка.

Съдържание


Съдържание: в 1 табл. дн. доза
Мелатонин 2,5 mg 2,5 mg

Други съставки: Сорбитол, магнезиев стеарат, аромат на страстниче.

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way products, Inc., USA Melatonin

Разфасовка:

100 таблетки с глазура

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Мелатонин 2,5 mg х 100 капс.”