Мелатонин 5 mg x 90 таблетки - естествен продукт за спокоен и пълноценен сън


Мелатонин 5 mg x 90 таблетки
Мелатонин 5 mg x 90 таблетки
12.49
BGN
1
Продукти от А до Я

Мелатонин 5 mg x 90 таблетки


трудно заспиване и безсъние
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 6.4/10 (от 8 гласа)

12.49лв.

Мелатонин 5 mg x 90 таблетки – естествен продукт за спокоен и пълноценен сън

При нарушения на съня:

Безсънието е често срещано явление при по-възрастните или при хора, които водят активен начин на живот, пътуват често на далечни разстояния и трябва да се приспособяват към часови разлики, работят на смени и др. Под влияние на тези и други фактори, синтезът на хормона на съня – мелатонин, започва да намалява. В резултат от това, човек изпитва трудности със заспиването, буди се често през нощта, събужда се твърде рано сутрин и не е в състояние да спи повече от 5-6 часа…

 

Мелатонин допринася за настъпването на нормалния сън и правилната дейност на нервната система. Възстановява естествения цикъл на съня и регулира ритъма сън – бодрост. Спомага за увеличаване на общото време на сън. Намалява времето за заспиване.

Мелатонин не води до привикване!

 

Описание на продукта:

Мелатонинът е хормон, който присъства нормално в организмите на всички живи същества. Произвежда се в епифизата и се отделя само нощем. Той играе много важна роля по отношение на денонощния цикъл бодрост – сън. С напредването на възрастта или под влияние на други фактори, основно – свързани с повече стрес и напрегнат начин на живот, секрецията на мелатонин рязко започва да намалява. В резултат от това настъпват нарушения на съня, които могат да се повлияят много добре от допълнителния внос на мелатонин.

 

Мелатонин 5 mg, 90 таблетки, е продукт на Natural Factors – най-големият производител на природни добавки в Канада. Компанията предлага над 500 хранителни и диетичнипродукти, под формата на гел-капсули, проахове, тинктури и др.

 

Мелатонинът на Natural Factors е 100% чист и извлечен от неживотински източници!

 

Мелатонин 5 mg x 90 таблетки, 6.4 out of 10 based on 8 ratings

Приложение

Приложение:

Допринася за поддържането на нормалната функция на съня.

Забележки:

Не се препоръчва за бременни, кърмещи и деца. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

Да се приемат по 1-2 таблетки вечер преди лягане. Таблетките се поставят под езика до пълното им разтапяне. Периодът на приемане е до 4 седмици.

СъдържаниеСъдържание: в 1 таблетка 10 mg
Мелатонин 5 mg 10 mg
(неживотински източник)

Други съставки: Монохидратна лактоза,микрокристална целулоза, ментова есенция, натриева кроскармелоза, растителенмагнезиев стеарат.

Допълнителна информация

Производител:

Natural Factors, Canada Melatonin

Разфасовка:

90 таблетки

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Мелатонин 5 mg x 90 таблетки”