Мелатонин 5 mg x 180 таблетки

21.24лв.

Мелатонин 5 mg x 180 таблетки – естествен продукт срещу трудно заспиване и безсъние

При безсъние:

Заспивате трудно? Въртите в леглото часове наред, будите се по няколко пъти на нощ и/или се събуждате твърде рано сутрин? Често ви се налага да пътувате на далечни разстояния и заради часовата разлика изпитвате сериозни проблеми със съня? Ако нарушенията на съня продължат дълго във времето, те могат да предизвикат хронична умора, депресия, слаба концентрация и др.

 

Мелатонин допринася за възстановяване на спокойния нощен сън при по-възрастни, хора, които пътуват често, подложени са на силен стрес и/или работят на смени.

Мелатонин синхронизира нормалния биологичен ритъм на бодърстване и сън, и скъсява времето, необходимо за заспиване. Спомага за удължаване на съня.

Мелатонин не води до привикване!

Описание

Мелатонин 5 mg, 180 таблетки, е продукт на Natural Factors – най-големият производител на природни добавки в Канада. Компанията предлага над 500 хранителни и диетичнипродукти, под формата на гел-капсули, проахове, тинктури и др.

 

Мелатонинът в продукта на Natural Factors, е 100% чист и извлечен от неживотински източници! Сублингвалните таблетки осигуряват ефективно и последвателно усвояване!

 

Цената на продукта е изключително изгодна, а опаковката стига за 6 месеца!

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Мелатонин 5 mg x 180 таблетки“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu