Спокойна нощ (Silent Night) 440 mg - естествен продукт при безсъние


Спокойна нощ (Silent Night) 440 mg
Спокойна нощ (Silent Night) 440 mg
29.74
BGN
1
По здравно направление

Спокойна нощ (Silent Night) 440 mg


безпокойство и безсъние
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 8.8/10 (от 4 гласа)

29.74лв.

Спокойна нощ (Silent Night) 440 mg x 100 капс. – естествен продукт при безпокойство и безсъние

При безсъние. Познато ли ви е онова тягостно чувство – когато се въртите в леглото и не можете да мигнете часове наред? Едва ли има човек, който да не се е сблъсквал с този проблем поне веднъж в живота си. Ако е временно, безсънието не представлява риск за здравето, но в случай че продължава от месеци, а епизодите се повтарят не по-малко от 3 пъти в седмицата, то се счита за хронично.

 

Хроничното безсъние дава своите отражения и през деня, като води до липса на енергия, когнитивни нарушения, включително отслабване на паметта и способността за концентрация, раздразнителност, прекомерна импулсивност, агресивно поведение и др.

 

Специалната формула американската компания Nature’s Way Спокойна нощ (Silent night) комбинира екстракти от няколко ефикасни билки, които по естествен начин насърчават възстановяването на нормалния сън и укрепването на нервната система.

 

Благодарение на естествените си седативни свойства, Спокойна нощ (Silen night) облекчава нервното напрежение, помага ви да се отпуснете и допринася за по-дълбок и спокоен сън.

 

Спокойна нощ (Silen night) съдейства за скъсяване на времето, необходимо за заспиване и намаляване на събужданията през нощта, без да предизвиква   сутрешна тежест и замаяност.

 

 

Описание на продукта:

Основните симптоми при безсъние включват трудности със заспиването, чести събуждания през нощта и затруднения със заспиването след това, твърде ранно събуждане сутрин.  Нервното напрежение и стресът са основни виновници за проблемите със съня. Ако не се предприемат мерки срещу безсънието, то може да влоши психо-емоционалното състояние и сериозно да наруши качеството на живот.

 

Освен ако не е абсолютно наложително, се препоръчва безсънието да се третира с естествени средства, най-добре – билки. Валерианата и хмелът са традиционни природни лекове срещу всеъзможни нарушения на съня и функционирането на нервната система. Американският шлемник е друго, много добре проучено, ефективно и безопасно билково средство в подкрепа на съня и намаляване на стреса и нервното напрежение.

 

Спокойна нощ (Silen night) съчетава висококачествени екстракти от валериана, хмел и американски шлемник – перфектна комбинация, която има седативен ефект върху централната нервна система, насърчава чувството на спокойствие дори в периоди на силен стрес и допринася за преодоляване на безсънието в дългосрочен план.

 

Освен че успокоява психиката, Спокойна нощ (Silen night) въздейства и като мускулен релаксант, който допринася за намаляване на сковаността, напрежението и болките в тялото. Чрез този си ефект, продукта още повече улеснява заспиването и поддържането на дълбок и качествен сън през нощта.

 

Спокойна нощ (Silen night) е потвърден като продукт, свободен от ГМО (Non-GMOProjectVerified), а съставът му е гарантиран със сертификат от Tru-ID – компания, удостоверяваща липсата на фалшификати в храните и натуралните продукти.

 

Спокойна нощ (Silent Night) 440 mg, 8.8 out of 10 based on 4 ratings

Приложение

Приложение:  Допринася за поддържането на нормалната функция на съня и за нормалното функциониране на нервната система.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на упойващи медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба.  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение: По 4 капсули, един час преди лягане.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

СъдържаниеСъдържание: в 4 капс. дн. доза
Патентована смес Silen Night™хмел (цвят), валериан (корен), маточина (лист) 1760 mg 1760 mg
Въглехидрати < 1 g < 1 g

 

Други съставки: растителна капсула (модифицирана целулоза).

Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, царевица, глутен, сол, захар, соя, пшеница, мая или ГМО.

Допълнителна информация

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA, Silent Night

Вносител: Ревита ЕООД, Пловдив, бул. „Източен”48

Тел:  02/ 9530583;   032/ 641616

www.revita.bg; www.naturesway.com

Хранителна добавка, 100  V-капсули

Нето тегло:   53.5  g

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Спокойна нощ (Silent Night) 440 mg”