Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание

Избрано:

Фолиева киселина Компакт (Био) 400 mcg х 120 таблетки

49.88лв.

Изчерпано количество

Фолиева киселина Компакт (Био) 400 mcg х 120 таблетки

49.88лв.

Изчерпан

Фолиева киселина Компакт (Био) 400 mcg х 120 таблетки – естествен растителен източник на фолиева киселина.

Фолиевата киселина (витамин В9), е водоразтворим витамин, познат предимно с голямото си значение за бременната и плода. Приемът на фолиева киселина се препоръчва на бременните и на всички жени в детеродна възраст. Фолиевата киселина е важна за правилното формиране на червени кръвни телца, нормалното кръвообращение и клетъчното производство. Недостигът на фолат може да наруши нормалното функциониране на нервната система, което да доведе до депресия, обща умствена умора, безсъние, раздразнителност, проблеми с концентрацията и др.

Фолиева киселина компакт (био) на немската компания GSE, е изцяло натурален продукт със съдържание на екстракт от лимонова кора. Всяка таблетка доставя 400 µg фолиева киселина от естествен растителен източник!

Описание

Хранителна добавка със съдържание на фолиева киселина, извлечена корите на органично отгледани лимони. 100% естествен източник на фолиева киселина! Веган продукт. Не съдържа глутен, лактоза, консерванти и др.! Притежава био сертификат “Bio Siegel”, с който биват обозначавани храните и продуктите, произвеждани и контролирани в съответствие с разпоредбите на регламента на ЕС за биологично земеделие! Продуктите, които притежават био сертификат, имат гарантиран биологичен произход!

Фолиева киселина компакт (био) намалява рисковете, свързани с вродени дефекти на гръбначния стълб и мозъка на плода. Допринася за нормалното състояние на нервната система, увеличава енергията и намалява усещането за стрес. Действа тонизиращо. Подпомага сърдечните функции и подобрява качеството на кръвта.

Отзиви

  1. Sevilcan

    zdr te iskam da poricvam folieva kiselina no pise ce e izcerpan produkta

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Сподели в социалните мрежи

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
×
×

Cart