Червена боровинка 430 mg - естествен продукт при проблеми с бъбреците


Червена боровинка 430 mg
Червена боровинка 430 mg
26.16
BGN
1
По категория

Червена боровинка 430 mg


Цистит
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 8.5/10 (от 2 гласа)

26.16лв.

Червена боровинка 430 mg – естествен продукт при проблеми с пикочната система

Инфекциите на пикочните пътища са често срещани, а щом хронифицират, лечението им става изключително трудно. В тези случаи обикновено се стига до дългосрочна антибиотична терапия – практика, която може да доведе до резистентност на бактериите към антибиотика, в резултат от което действието му да спре, а патогените да продължат развитието си. Прекомерният прием на антибиотици има и други рискове, включително развитие на гъбична супер инфекция, стомашно-чревни инфекции и др.

 

Адхезията на щамовете на Е.Coli е първата стъпка в развитието на инфекцията. Установено е, че тази бактерия е причина за 85% от случаите на уроинфекции и 90% от случаите на остри бъбречни инфекции. Добрата новина е, че екстрактът от червена боровинка проявява ефективно противодействие срещу адхезията на E.Coli към клетките на пикочните пътища.

 

Червена боровинка 430 mg допринася за поддържане нормалното състояние на пикочните пътища и подпомага инхибирането на бактериалната адхезия. Без адхезия (прилепване), бактериите не могат да заразят мукозната повърхност.

 

Червена боровинка 430 mg спомага за намаляване болестотворната сила на бактериите (особено на щамовете на E.Coli) и съдейства за облекчаване на симптомите, включително чести позиви за уриниране, придружени с парене, дискомфорт, болка, и др. Действа като естествен диуретик.

 

Червена боровинка 430 mg допринася за намаляване рецидивиращия характер на пикочните инфекции у чувствителни индивиди, и проявява силна антиоксидантна и противовъзпалителна активност. Насърчава правилното функциониране на бъбреците и пикочния мехур.

 

 

Описание на продукта:

Инфекциите на пикочните пътища са причинени основно от грам-отрицателни бактерии, като E.Coli. Жените са по-податливи – женската уретра е значително по-къса в сравнение с мъжката,  което позволява на бактериите по-лесно да стигнат до пикочния мехур. Това е причината инфекциите на пикочните пътища да са приблизително 50 пъти по-често срещани при нежния пол. След като бактериите преминат през уретрата, се прикрепват към нея и към стените на пикочния мехур, и започват да се размножават. Рисковите фактори, които предразполагат към хронифициране на уроинфекциите включват сексуални контакти, използване на противозачатъчни средства, резистентност на бактериите към антибиотици, менопауза, генетика, силна бактериална вирулентност, нарушен микробен баланс в организма и др.

 

Плодовете на червената боровинка съдържат компоненти, които доказано противодействат на болестотворните бактерии. Боровинките съдържат вода (88%), органични киселини (включително салицилат), фруктоза, високи нива на витамин С (200 мг в 1 кг пресни плодове), флавоноиди, антоцианидини, катехини, тритерпеноиди и др. Биологично активните вещества в състава на боровинките, които противодействат на бактериите са танините антоцианидини и проантоцианидини (PAC), които защитават организма от микробите по естествен начин.

 

Червена боровинка 430 mg е източник на стандартизиран екстракт от плод на червена боровинка Ultra Anti-Adherence 90 MX плюс витамин С за максимална ефикасност. Съставът на продукта е гарантиран със сертификат от Tru-ID, който удостоверява липсата на фалшификати в храните и натуралните продукти.

Червена боровинка 430 mg, 8.5 out of 10 based on 2 ratings

Приложение

Приложение: Допринася за поддържане на нормалната функция на пикочо-половите пътища.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение: По 1 таблетка 3 пъти дневно с вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

СъдържаниеСъдържание: в 1 табл. дн. доза
Червена боровинка (плод)

Концентрат 90 % твърди плодове
400 mg 1 200 mg
Витамин С(като калциев аскорбат) 30 mg 90 mg

 

Други съставки: целулоза, силициев диоксид, натриева кроскармелоза, стеаринова киселина.

 

Допълнителна информация

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA, Cranberry

Вносител: Ревита ЕООД, Пловдив, бул. „Източен”48

Тел:  02/ 9530583;   032/ 641616

www.revita.bg; www.naturesway.com

Хранителна добавка, 60 таблетки

Нето тегло: 59,4 g

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Червена боровинка 430 mg”