Анти-Колд, 1000 mg /без алкохол/ 50 ml билкова тинктура с натурален плодов аромат - естествен продукт при дихателни инфекции, настинка и грип


Анти-Колд, 1000 mg /без алкохол/ 50 ml билкова тинктура с натурален плодов аромат
Анти-Колд, 1000 mg /без алкохол/ 50 ml билкова тинктура с натурален плодов аромат
27.19
BGN
1
По здравно направление

Анти-Колд, 1000 mg /без алкохол/ 50 ml билкова тинктура с натурален плодов аромат


дихателни пътища, имунитет, настинка, грип
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 7.8/10 (от 4 гласа)

27.19лв.

Анти-Колд, 1000 mg /без алкохол/ 50 ml билкова тинктура с натурален плодов аромат – естествен продукт при дихателни инфекции, настинка и грип

При отслабване на съпротивителните сили на организма през есенно-зимните месеци:

Има хора, които са доста чувствителни към различните вирусни и бактериални инфекции, атакуващи през есента и зимата. Това се дължи на отслабената имунна система, която не може да се пребори с различните вируси и бактерии. В много от случаите, тези хора се лекуват „на крак, в резултат от което състоянието им се усложнява и почти през цялата зима, те се влачат с кашлица, хрема, проблеми с горните дихателни пътища, обща отпадналост…  За да се прекъсне този порочен кръг, е необходимо да се окаже стабилна подкрепа на имунната система!

 

Анти-колд билкова тинктура стимулира имунните клетки да се противопоставят на нежеланите нашественици, в това число и фагоцитите които поглъщат и смилат бактериите и други чужди тела.

Анти-колд билкова тинктура допринася за увеличаване броя на белите кръвни клетки, които защитават организма от чужди микроорганизми.

Анти-колд билкова тинктура подпомага нормалното функциониране на дихателната и имунната системи, и редуцира симптомите при настинка и грип. Скъсява периода на боледуване и намалява риска от хрема и инфекции на горните дихателни пътища.

 

Описание на продукта:

Течен екстракт от биологично отглеждана ехинацея пурпурея Еchinamide®, получен чрез двоен процес на екстракция. Еchinamide® увеличава имунния отговор, тъй като е източник на три активни ключови съставки в подкрепа на имунитета.

Приемът на продукта подпомага организма при инфекции на горните дихателни пътища, обикновена настинка или грипни състояния.

Не съдържа алкохол! С натурален плодов аромат! Продуктът гарантира високи концентрации на основните компоненти в състава на ехинацеята: алкиламиди, полизахариди и цикориева киселина, които спомагат за намаляване тежестта и продължителността на вирусните инфекции.

Клинично тествана ефективност!

100% натурален състав!

Произведен от сертифицирани органични продукти!

 

 

 

 

 

Анти-Колд, 1000 mg /без алкохол/ 50 ml билкова тинктура с натурален плодов аромат, 7.8 out of 10 based on 4 ratings

Приложение

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на имунната и дихателната системи.

Забележки:

Подходящо за деца! Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани Дозировка По 1 ml 3 пъти дневно разтворен в чаша вода.

 

Съдържание


Съдържание в 1 ml дн. доза
(ECHINAMIDE®) екстракт 1:1 (цвят и корен) от органично отглеждана Ехинацея Пурпурея, на основата на глицерин и пречистена вода, с натурален плодов аромат 1000 mg 3000 mg

 

Не съдържа: изкуствени консерванти, оцветители или подсладители, царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница или мая.

Допълнителна информация

Производител:

Natural Factors, Canada Anti-Cold, 1000 mg, 50 ml

Разфасовка:

Разтвор 50 ml

 

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Анти-Колд, 1000 mg /без алкохол/ 50 ml билкова тинктура с натурален плодов аромат”