Анти-Вирал, 50 ml, билкова тинктура - естествен продукт срещу грип и настинка


Анти-Вирал, 50 ml, билкова тинктура
Анти-Вирал, 50 ml, билкова тинктура
27.49
BGN
1
По здравно направление

Анти-Вирал, 50 ml, билкова тинктура


Ехинацея
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 2 гласа)

27.49лв.

Анти-Вирал, 50 ml, билкова тинктура – естествен продукт срещу грип и настинка

При слаба имунна защита, проблеми с дихателната система и повишена податливост към вирусни, бактериални и микотични инфекции:

С настъпването на студените месеци от годината, някои хора започват да боледуват по-често и по-тежко. Главна причина за това е отслабването на имунната система, което обикновено се дължи на лошо хранене, прекомерен стрес и недостатъчно активен начин на живот, безразборен прием на антибиотици и други медикаменти, и др. Хрема, кашлица, зачервено гърло, отпадналост и висока температура – никак не е приятно тези симптоми да те следват почти през цялата зима. За да се предотврати това, е необходимо да се даде мощен тласък на имунната система!

 

Анти-Вирал билкова тинктура ефективно подпомага функционирането на имунната система, в резултат от което тя може да се противопостави на  различните бактериални и вирусни инфекции.

Анти-Вирал билкова тинктура оказва силно противовъзпалително и антибактериално действие. Той осигурява мощна защита срещу грипните симптоми, намалява продължителността и тежестта на настинката, и поддържа нормалното състояние на горните дихателни пътища.

Активните съединения в Анти-Вирал билкова тинктура, стимулират фагоцитозата – процесът, при който белите кръвни клетки унищожават чуждите нашественици, включително бактерии и вируси. Повишава активността на естествените клетки убийци (NK клетки), които реагират бързо при вирусна инфекция и възпрепятства размножаването на вирусите. Подобрява функционирането на много от имунните клетки, като моноцити, макрофаги, дендритни клетки, неутрофили и др.

Описание на продукта:

Анти-Вирал билкова тинктура е източник на тройно стандартизиран екстракт от ехинацея – Echinamide®, който се отличава с доказан имуностимулиращ ефект и бързо действие! За още по-мощен ефект, във формулата на продукта са включени още няколко имуностимулиращи билки: ломатиум, астрагал, женско биле и рейши.

Продуктът е разработен по специалната технология EnviroSimplex®, която гарантира високо активната концентрация на съставките и благодарение на която ефикасността на биологично активните вещества е 100% запазена!

Echinamide® е 100% натурален и произведен от сертифицирани органични продукти!

 

 

 

Анти-Вирал, 50 ml, билкова тинктура, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Приложение

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на имунната и дихателната системи.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани. Дозировка За интензивна употреба - 2 пипети по 0.5 ml на всеки 2-3 часа. За регулярна употреба – 2 пипети по 0.5 мл 2 пъти дневно.

 

Съдържание


Съдържание (в 3 пипети/1.5 ml) дн.доза
Смес от:(ECHINAMIDE®)- тройно стандартизиран екстракт отораганична Ехинацея Пурпурея 8:1 (цвят и корен),Ломатиум - екстракт 2:1 (корен), Астрагал- екстракт 1:1 (корен),Рейши- екстракт 1:1 (надземна част), Женско биле- екстракт 2:1 (корен). 1.5 ml 12 ml

Не съдържа: изкуствени консерванти, оцветители или подсладители, царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница или мая.

Допълнителна информация

Производител:

Natural Factors, Canada Anti-Viral, 50 ml

Разфасовка:

50 ml

 

Коментари

 1. Иванов

  (проверен):

  какво означава 2 пипети по … – колко капки е това?

  • Ревита

   :

   Здравейте,

   Една пипета е 0,5 мл – самата пипета е разграфена и е много улеснен приемът на точната доза.

   Благодарим Ви за запитването!

   Хубав ден,

   Соня Атанасова
   http://www.revita.bg

Добавете коментар