Sore Troat Relief (Възпалено Гърло) 60 mg х 60 таблетки за смучене с Цинк

17.44лв.

Sore Troat Relief (Възпалено Гърло) 60 mg х 60 таблетки за смучене с Цинк – естествен продукт срещу грип и настинка

При кашлица, зачервено гърло и проблеми с горните дихателни пътища:

Парене, болка и стягане в гърлото, трудност при преглъщане, зачервяване, полипи и упорита кашлица… Всеки от нас се е сблъсквал с тези и подобните на тях симптоми. В повечето случаи обаче, хората не предприемат серизони мерки, разчитайки, че всичко ще отмине от само себе си. Но „безобидните” проблеми с гърлото могат да преминат в по-сериозни, хронифициращи състояния. Инфекциите на горните дихателни пътища много често започват именно с болки в гърлото. Затова още при първите признаци, свързани с болка и дискомфорт в гърлото, вземете необходимите мерки! Ако пък сте от хората, които редовно страдат от подобни проблеми, имайте предвид, че вашето гърло има нужда от по-спеиална грижа!

 

Възпалено Гърло е билков продукт, специално създаден за облекчаване на симптомите при проблеми с горните дихателни пътища.

Възпалено Гърло намалява отока, болезнеността и зачервяването в засегнатите участъци, и успокоява лигавицата на фарингса. Потиска болката и дискомфорта в гърлото. Ускорява възстановяването.

Възпалено Гърло притежава силни имуномодулиращи свойства и допринася за стимулацията на клетките да се борят с чуждите нашественици, включително бактерии и вируси. Оказва противовъзпалително действие. Подпомага имунната система.

 

-Специален процес на екстракция, който гарантира бионаличността на трите активни съставки в ехинацеята: алкиламиди, полизахариди и цикориева киселина!

-Под формата на вкусни таблетки за смучене!

-С допълнително включен витамин С!

-Клинично тествана, organic сертифицирана ехинацея пурпурея!

-Натурален черешов аромат!

-Не съдържа изкуствени оцветители или консерванти!

 

Препоръчва се приемът на Възпалено Гърло да започне още при първите симптоми на проблеми с гърлото и дихателните пътища!

 

 

 

Описание

Възпалено Гърло съдържа свеж патентован екстракт от ехинацея – Echinamide®.  Echinamide®  силно стимулира имунната система и й помага да се противопостави на нежеланите патогени.  Притежава мощно противовъпалително и антибактериално действие, и е особено ефективен срещу първите симптоми на настинка и грип.

Echinamide® активизира имунния отговор от страна на вродения имунитет и подобрява дейността на придобития имунитет. Цинкът възпрепятства развитието на инфекции и облекчава възпаленото гърло. Доказано е, че цинк глюконат намалява продължителността на обикновената настинка и редуцира симптомите й. Включеният във формулата витамин С оказва силна антиоксидантна защита.

Канадската компания Natural Factors разполага със собствени био ферми в Британска Колумбия, където в чиста и естествена среда се отглежда органична ехинацея пурпурея. Това е гаранция за чистотата и ефикасността на растението! Всички продукти на Natural Factors минават през множество тестове за безопасност и чистота на състава!

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Sore Troat Relief (Възпалено Гърло) 60 mg х 60 таблетки за смучене с Цинк“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu