Мега- ДХК (рибено масло)1000 mg. x 60 капс. - естествен продукт срещу депресия и сърдечно-съдови проблеми-Revita.bg


Мега- ДХК (рибено масло)1000 mg. x 60 капс.
Мега- ДХК (рибено масло)1000 mg. x 60 капс.
64.95
BGN
1
Капсули

Мега- ДХК (рибено масло)1000 mg. x 60 капс.


депресия и нервна система
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 2 гласа)

64.95лв.

Мега- ДХК (рибено масло)1000 mg. x 60 капс. – естествен продукт срещу депресия и сърдечно-съдови проблеми

Бременност и кърмене. МЕГА-ДХК спомага за намаляване на риска от ниско тегло на плода, покачване на кръвното налягане през бременността (прееклампсия), преждевременно раждане и др. Допринася за правилното развитие на мозъка, нервната система и зрението на бебетата.

 

Възрастово обусловени невродегенеративни нарушения. Доказано е, че при пациентите с деменция, нивата на DHA в организма са опасно ниски. Затова те трябва да приемат рибено масло с високо съдържание на докозахексаенова киселина. Мега-ДХК повлиява добре функциите на централната нервна система, мозъка и зрението.

 

Памет и концентрация. Доказано е, че хората, които се занимават с интензивен умствен труд, имат огромна нужда от допълнителен прием на докозахексаенова киселина. МЕГА-ДХК спомага за възстановяване на психо-емоционалния баланс и снемане на напрежението в периоди на силен стрес. Благоприятства паметта, концентрацията и работоспособността.

 

Описание на продукта:

Супер пречистено рибено масло с високо съдържание на DHA! 

 

Гарантирано доставя 50% DHA и 20% ЕРА. Всяка капсула осигурява 500 мг DHA, 200 мг EPA и 10 IU витамин Е. Молекулярно дестилирано, без съдържание на тежки метали, включително живак и други вредни примеси!

 

Тъй като е с високи концентрации на докозахексаенова киселина, приемът на МЕГА – ДХК се препоръчва особено на бременни и кърмещи жени, по-възрастни хора с когнитивни проблеми и – с цел подобряване концентрацията и работоспособността.

 

MEGA-DHA рибено масло, е много богат източник на омега-3 мастни киселини, от които докозахексаенова киселина (DHA) и ейкозапентаенова киселина (ЕРА), плюс витамин Е като г-алфа-токоферол, за допълнителна защита от окисляване!

 

ЕРА и DHA са двете основополагащи за здравето на човешкия организъм аминокиселини. Те отговарят за правилната мозъчна функция, нервната система и цялостното развитие на организма. Поддържат нормалните зрителни функции. Полезни са за сърдечно-съдовата система и контролират нивата на холестерола.

 

Високите концентрации на докозахексаенова киселина (DHA) в продукта, оказват уникална подкрепа на целия организъм, подобрявайки функционирането на редица органи и системи.

 

Оригинален продукт на Nature’s Way – най-голямата американска компания за производство на хранителни и диетични продукти за здравето!

 

Мега- ДХК (рибено масло)1000 mg. x 60 капс., 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Приложение

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на зрителната, мозъчната и сърдечно-съдовата системи.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 2 капсули дневно

Съдържание

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Рибено масло,в което се съдържат 2 g 2 g
Омега-3 мастни к-ни: 1,4 g 1,4 g
Докозахексаенова к-на (DHA) 1 g 1 g
Ейкозапентаенова к-на (EPA) 400 mg 400 mg
Витамин Е(като d-алфа токоферол) 20 mg 20 mg
Общо мазнини 2 g 2 g
Калории от мазнините 20 20
Енергийна стойност 20 Cal 20 Cal

 

Други съставки: Желатин (софтгел), глицерин, дестилирана вода. Не съдържа химически разтворители, скорбяла, изкуствени оцветители, аромати и консерванти. Молекулярно дестилирано. Не съдържа полихлорбифенили.

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way products, Inc., USA MEGA - DHA

Разфасовка:

60 софтгел капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Мега- ДХК (рибено масло)1000 mg. x 60 капс.”