Вземете Валериана (корен) 530 mg х 100 капс. - естествен продукт срещу депресия


Валериана (корен) 530 mg х 100 капс.
Валериана (корен) 530 mg х 100 капс.
27.49
BGN
1
По здравно направление

Валериана (корен) 530 mg х 100 капс.


Тревожност безсъние
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 9.0/10 (от 3 гласа)

27.49лв.

Вземете Валериана (корен) 530 mg х 100 капс. – естествен продукт срещу нервност и безсъние

При напрегнатост, нервност и безсъние. Непрестанно сте в състояния на стрес, депресивни периоди, тревожност. Всяка по-напрегната ситуация ви изважда от равновесие, обърквате се, не знаете как да реагирате. Силно емоционалната ви природа реагира остро на всеки дразнител отвън, често се разстройвате от незначителни ситуации, склонността ви да премисляте всичко се засилва все повече.

 

Проблемите със съня също зачестяват – заспивате трудно, будите се от всеки шум, а през деня се чувствате уморени. Чудите се дали това състояние ще отмине от само себе си или да потърсите помощно средство. Само че се страхувате от евентуални странични ефекти, независимо дали става дума за медикаменти или природни продукти. Е, стресът никога не отминава „от само себе си“, без да оставя следи, така че вземете мерки и не оставяйте нещата на случайността! Възползвайте се от безопасните естествени решения, отдавна доказани в практиката!

 

 

Валериана (корен) / (Valerian Root) успокоява централната нервна система и допринася за възстановяването на емоционалния баланс. Намалява психическата и нервна преумора, и насърчава възстановяването на нервната система. Има много добър ефект върху сърдечния пулс, нормализира го при превъзбуда и напрегнати ситуации. Има силно тонизиращ ефект, насърчава усещането за жизненост. Допринася за нормализирането на кръвното налягане, повишено от нервна превъзбуда.

 

Стресът се отразява много неблагоприятно на храносмилането и причинява често повтарящо се главоболие. Валериана има отлично действие и срещу тези симптоми, нормализира храносмилателната дейност, потиска стомашния дискомфорт и намалява тежестта на силното главоболие.

 

Валериана оказва умерен, но ефикасен сънотворен ефект. Скъсява времето за заспиване и допринася за подобряване качеството на съня. Прави съня дълбок и спокоен.

 

Описание на продукта:

Валерианата е многогодишно тревисто растение, притежаващо характерен аромат. Тя е една от най-безопасните и добре проучени билки в природната медицина, с доказано релаксиращ нервната система ефект!

 

Съдържа етерично масло в гликозида валерид, валепотриати, алкалоиди, смоли, дъбилни вещества, захари. Успокоителния си ефект, растението дължи основно на маслата, съдържащи се в корените му.

 

Корените й са богати на иридоиди и валерианови киселини,  въздействащи много благоприятно върху нервната система. Като релаксиращо нервната система средство, валерианата подкрепя и сърдечната дейност.

Валериана (корен) 530 mg х 100 капс., 9.0 out of 10 based on 3 ratings

Приложение

Приложение:

Допринася за поддържането на нормалната функция на нервната система и съня.

Забележки:

Не се препоръчва при шофиране или опериране с машини. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани Дозировка По 3 капсули 1 час преди лягане. За интензивна употреба се консултирайте с вашия лекар.

Съдържание


Съдържание: в 3 капс. дн. доза
Валериан (корен) 1,59 g 1,59 g
Калории 5 5
Въглехидрати 1 g 1 g
(като диетични фибри) < 1 g < 1 g
Калций 60 mg 60 mg

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way products, Inc, USA Valerian Root

Разфасовка:

100 капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Валериана (корен) 530 mg х 100 капс.”