Червено цвекло (корен) - естествен продукт в подкрепа на сърдечно-съдовата система


Червено цвекло (корен) 500 mg х 100 капс.
Червено цвекло (корен) 500 mg х 100 капс.
19.86
BGN
1
По вид

Червено цвекло (корен) 500 mg х 100 капс.


Антиоксидант
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 2 гласа)

19.86лв.

Червено цвекло (корен) 500 mg х 100 капс. естествен продукт в подкрепа на сърдечно-съдовата система, кръвообращението и нормалните нива на енергия

За укрепване на сърдечно-съдовата система. Ектрактът от червено цвекло е богат на естествени нитрати, които в организма се превръщат в азотен оксид. Азотният оксид от своя страна насърчава отпускането и разширяването на кръвоносните съдове, подобрява кръвообращението и понижава кръвното налягане.

Според изследвания, публикувани в специализираното издание Hypertension, дозата от 3000 mg екстракт от червено цвекло днево в случаите на хипертония, значително понижава кръвното налягане само час след това.

 

За повишаване на издръжливостта. Според много изследвания, екстрактът от червено цвекло тонизира и увеличава физическата сила при по-интензивни физически натоварвания, включително спорт. Счита се, че взет преди тренировка или друго физическо натоварване, екстрактът увеличава издръжливостта с цели 16%.

 

За баланса на кръвната захар. Бетаините – естествени антиоксиданти в състава на червеното цвекло, влияят отлично на кръвната захар. Многократни изследвания показват, че сокът от цвекло значително понижава нивата на кръвната захар, както и че пациентите с диабет, които приемат екстракта или големи количества от прясно изцедения сок, се чувстват много по-добре.

 

За детоксикация и нормалните функции на стомашно-чревния тракт. Има мощно антиоксидантно действие и подпомага извеждането на токсините от тялото. Допринася за пречистването на кръвта, черния дроб, далака и жлъчката. Поради високото си съдържание на фибри, червеното цвекло насърчава редовното изхождане и облекчава състоянието при запек.

 

Описание на продукта:

Червеното цвекло съдържа много фибри, протеини, витамин А, калций, витамин С, желязо, фолиева киселина, манган, тиамин, рибофлавин, витамин В-6, пантотенова киселина, холин, бетаин, магнезий, фосфор, калий, цинк, мед, селен, алфа-липоева киселина и др.

 

Изключително ценни компоненти в състава на червеното цвекло са естествените нитрати, които попадайки в организма, се превръщат в азотен оксид. Това е от огромна полза за кръвоносните съдове, сърцето, физическата издръжливост и др.

 

Едни от най-полезните в червеното цвекло съставки, са цветните пигменти, наречени антоцианини, които притежават силни антиоксидантни свойства.

 

Екстрактът от цвекло (корен) има значителни общоукрепващи и тонизиращи свойства. Детоксикира и допринася за изхвърлянето на ненужните вещества от тялото. Нормализира нивата на токсините. Подкрепя дейността на черния дроб и кръвоносните съдове. Допринася за нормалното състояние на нервната и сърдечно-съдовата системи.

 

Съставът на продукта е признат като безопасен с Tru-ID сертификат (Tru-ID™ Certified), удостоверяващ липсата на фалшификати в храните и натуралните продукти.

Червено цвекло (корен) 500 mg х 100 капс., 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Приложение

Приложение:

Допринася за нормалната функция на нервната система, кръвоносните съдове и черния дроб, за нормалното кръвно налягане и за нормализиране нивата на токсините и тежките метали в организма.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 2 капсули 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Съдържание

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Червено цвекло (корен ) 1000 mg 3000 mg
Натриев хлорид 5 mg 15 mg
Калий 25 mg 75 mg
Въглехидрати 1 g 3 g

Други съставки: Желатинова капсула, просо.

Допълнителна информация

Производител:

Nature's Way products, Inc, USA Beet Root

Разфасовка:

100 капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Червено цвекло (корен) 500 mg х 100 капс.”