Млечен бодил 295 mg

50.93лв.

Млечен бодил 355 mg х 60 капс. – естествен продукт за детоксикация и проблеми с черния дроб

Съдържа чист екстракт от семена на млечен бодил, стандартизиран до флаванолигнанова фракция, известна със сборното наименование силимарин. Силимаринът е природен компонент, който подпомага дейността на черния дроб, особено когато този орган е изложен на неблагоприятни въздействия. Има радиопротективно и антиоксидантно действие. Подпомага чернодробната регенерация.

 

Как действа Млечен бодил 295 mg:

Насърчава детоксикационните процеси в черния дроб

-Допринася за намаляване на вредата от системния прием на алкохол

-Спомага за поддържане нормални нива на холестерола и противодейства на омазняването на черния дроб при диета, богата на вредни мазнини

-Допринася за увеличаване производството на жлъчен сок и подпомага състоянието на жлъчния мехур

-Подобрява храносмилането и очистването на храносмилателния тракт от токсини

-Перфектно допълващо основното лечение средство при епатит, цироза, стеатоза, фиброза, като предпазва чернодробните клетки от химическо и оксидативно увреждане

 

Млечен бодил 295 mg се препоръчва при чернодробни нарушения, системна употреба на алкохол, тютюнопушене, лошо хранене, работа в замърсена среда и др. Може да се приема и само с цел профилактика, детоксикация и укрепване на чернодробната функция.

 

Може да се приема с цел очистване на организма по време на разтоварващи диети и лечебно гладуване, когато органите на храносмилателната система и ензимните комплекси са натоварени поради едновременното преработване на големи количества токсини.

 

 

 

Описание

Млечният бодил, известен и като бял трън (Silybum marianum) е растение от сем. Сложноцветни, чиято медицинска употреба е добре проучена и документирана. Растението е официнално за Европейската (PhEur), Британската (BP) и Американската (USP) Фармакопеи. Семената на млечния бодил съдържат активни вещества като флаволигнани, флавоноиди, липиди, стероли, слузи, захари, амини и сапонини.

 

Млечен бодил 295 mg на Nature’s Way е с високо качество качество и доказана ефикасност! Екстрактът е стандартизиран до 80% силимарин.

 

Към екстракта от млечен бодил е добавен и благословен трън (пресечка) – билка, която от векове се използва с лечебни цели. Според съвременните клинични проучвания, кницинът в състава на благословения трън, благоприятства дейността на черния дроб и стимулира отделянето на жлъчни сокове. Има и силно детоксикиращ ефект, благодарение на който може да се използва и като средство за пречистване на кръвта.

 

Млечен бодил 295 mg е произведен според стандартите за добра производствена практика (GMP). Не съдържа ГМО (Non-GMO Project Verified). Съставът му е признат като безопасен с Tru-ID сертификат, удостоверяващ липсата на фалшификати в състава на храни и различни продукти за здраве.

 

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Млечен бодил 295 mg“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu