Млечен бодил 295 mg
Млечен бодил 295 mg
50.93
BGN
1
По категория

Млечен бодил 295 mg


детоксикация и проблеми с черния дроб
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

50.93лв.

Млечен бодил 355 mg х 60 капс. – естествен продукт за детоксикация и проблеми с черния дроб

Растението млечен бодил е широко разпространено в Южна Европа. Известно е още с наименованията магарешки бодил и средиземноморски бодил. Най-ценното в млечния бодил е флавоноидният комплекс, наречен силимарин. Листата на млечния бодил са богати на алкалоиди, сапонини и дъбилни вещества, а цветните кошнички – на инулин.

Ценните съставки в млечния бодил благоприятстват функциите и дейността на черния дроб. От състоянието на черния дроб зависи и кожата. Самият черен дроб е филтър на токсините и от неговото здраве зависи здравето на целия организъм. Млечният бодил тонизира стомашно-чревния тракт и стимулира стомашната дейност.

Описание на продукта:

Растението млечен бодил е широко разпространено в Южна Европа. Известно е още с наименованията магарешки бодил и средиземноморски бодил. Най-ценното в млечния бодил е флавоноидният комплекс, наречен силимарин. Листата на млечния бодил са богати на алкалоиди, сапонини и дъбилни вещества, а цветните кошнички – на инулин. Ценните съставки в млечния бодил благоприятстват функциите и дейността на черния дроб. От състоянието на черния дроб зависи и кожата. Самият черен дроб е филтър на токсините и от неговото здраве зависи здравето на целия организъм. Млечният бодил тонизира стомашно-чревния тракт и стимулира стомашната дейност.

Млечен бодил 295 mg, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение: Допринася за поддържане на нормалната функция на черния дроб, стомаха, жлъчката, храносмилането, пикочната система, кръвоносните съдове и сърцето.  Активният биофлавоноиден комплекс силимарин допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.

Забележка: Препоръчва се за хора, употребяващи алкохол, пушачи или такива, изложени на влиянието на замърсена околна среда.  При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: По 1 капсула 3  пъти дневно,  за предпочитане с  храна.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

СъдържаниеСъдържание: в 1 капс. дн. доза
Млечен бодил

екстракт от семена стандаритзиран до 80% силимарин
175 mg 525 mg
Пресечка /Благословен трън(стебло, лист, цвят) 120 mg 360 mg

 

Други съставки: растителна капсула, целулоза.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, сол, соя, захар, пшеница, мая или ГМО.

Допълнителна информация

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA, Milk Thistle

Вносител: Ревита  ЕООД, Пловдив, бул. „Източен”48

Тел:  02/ 9530583;   032/ 641616

www.revita.bg; www.naturesway.com

Хранителна добавка, 60 V-капсули

Нето тегло: 30.60 g

 

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Млечен бодил 295 mg”