Тисилин Дижестив Клийнс 540 mg х 90 капс. - естествен продукт стимулиращ чернодробната функция


Тисилин Дижестив Клийнс 540 mg х 90 капс.
Тисилин Дижестив Клийнс 540 mg х 90 капс.
43.19
BGN
1
По категория

Тисилин Дижестив Клийнс 540 mg х 90 капс.


детоксикация и храносмилателна система
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

43.19лв.

Изчерпан

Тисилин Дижестив Клийнс 540 mg х 90 капс. – естествен продукт стимулиращ чернодробната функция

Токсините могат да варират между чернодробни, микробни, метаболитни и тежки метали. С времето, те започват сериозно да увреждат организма и състоянието преминава в главоболие, отпадналост, умствено и физическо изтощение, бледост, „уморена” кожа. Токсините се отделят чрез изпражненията, урината, потта и белите дробове. Токсините, които не биват изхвърлени, се натрупват в мастната тъкан. Основният орган, който отговаря за елиминирането им от тялото, е черният дроб.

Продуктът на Nature’s Way – ThisilynDigestive Cleance, спомага пречистването от натрупалите се вредни вещества и подкрепя чернодробните функции, посредством специална формула.  Суплементът съчетава екстракти от бял трън, американски зърнастец, успокояващ комплекс от лютива мента, джинджифил, копър и бяла градинска ружа, плюс трикомпонентов билков екстракт трипхала.

Най-ценният компонент в продукта е мощният антиоксидант, наречен силимарин. Силимаринът спомага елиминирането на токсините, блокирайки навлизането им в черния дроб. Той е специална съставка, съдържаща се в млечния бодил, чиито активни флавоноиди подпомагат действието на чернодробните клетки срещу токсините.

Ментовият екстракт в Thisilyn Digestive Cleance, е богат източник на витамин С, манган и бета-каротин. Допринася за нормалното протичане на храносмилателните процеси.

Коренът от джинджифил подкрепя храносмилателната система и подпомага функциите на чревната мускулатура.

Описание на продукта:

Токсините могат да варират между чернодробни, микробни, метаболитни и тежки метали. С времето, те започват сериозно да увреждат организма и състоянието преминава в главоболие, отпадналост, умствено и физическо изтощение, бледост, „уморена” кожа. Токсините се отделят чрез изпражненията, урината, потта и белите дробове. Токсините, които не биват изхвърлени, се натрупват в мастната тъкан. Основният орган, който отговаря за елиминирането им от тялото, е черният дроб. Продуктът на Nature’s Way – Thisilyn Digestive Cleance, спомага пречистването от натрупалите се вредни вещества и подкрепя чернодробните функции, посредством специална формула. Суплементът съчетава екстракти от бял трън, американски зърнастец, успокояващ комплекс от лютива мента, джинджифил, копър и бяла градинска ружа, плюс трикомпонентов билков екстракт трипхала. Най-ценният компонент в продукта е мощният антиоксидант, наречен силимарин. Силимаринът спомага елиминирането на токсините, блокирайки навлизането им в черния дроб. Той е специална съставка, съдържаща се в млечния бодил, чиито активни флавоноиди подпомагат действието на чернодробните клетки срещу токсините. Ментовият екстракт в Thisilyn Digestive Cleance, е богат източник на витамин С, манган и бета-каротин. Допринася за нормалното протичане на храносмилателните процеси. Коренът от джинджифил подкрепя храносмилателната система и подпомага функциите на чревната мускулатура. Семената от копър и градинската ружа също действат благотворно на стомашно-чревния тракт.

Тисилин Дижестив Клийнс 540 mg х 90 капс., 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение:

Уникално храносмилателно прочистване с Американски зърнестец, Трипхала и Тисилин® Млечен бодил, които допринасят за достигането на нормални нива на замърсяванията и токсините в червата, включително и тези уловени от диетичните фибри. Включени са успокояващи билки, за да облекчат тази критична пречистваща фаза.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Този продукт съдържа американски зърнастец. Да не се използва ако имате или развиете диария, разтройство или стомашна болка, тъй като зърнастецът може да влоши тези състояния и да увреди здравето ви. Консултирайте се с лекар при честа констипация (запек) или диария. Да не се приема от брененни, кърмещи и деца под 12 години.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 2-3 капсули преди лягане с пълна чаша вода /250 мл/, не повече от 10 дни.

Съдържание
Съдържание: в 3 капс. дн. доза
Тисилин ® Млечен бодил
Сух екстракт от семена на бял трън,
стандартизиран до 80 % силимарин
190 mg 190 mg
Американски зърнастец (кора)
в който се съдържат 3,6 % каскарозиди
850 mg 850 mg
Успокояваща смес от:
Лютива мента (лист)
Джинджифил (корен)
Копър (семена)
Бяла градинска ружа (корен)
300 mg 300 mg
Екстракт Трипхала (плодове)
смес, стандартизирана до 40 % танини
Аматаки (Еmblica officinalis)
Харитаки (Terminalia chebula)
Бибитаки (Terminalia bellerica)
270 mg 270 mg
Диетични фибри 1 g 1 g
Въглехидрати 2 g 2 g
Калории 5 5

Други съставки: Растителна целулоза (капсула).

Допълнителна информация

Производител:

Nature's Way products, Inc, USA Thisilyn Degestive Cleanse

Разфасовка:

90 капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Тисилин Дижестив Клийнс 540 mg х 90 капс.”