Алфа Липоева Киселина АлфаБетик 200 mg x 60 капс. - естествен продукт за повишаване на имунитета при диабет


Алфа Липоева Киселина АлфаБетик 200 mg x 60 капс.
Алфа Липоева Киселина АлфаБетик 200 mg x 60 капс.
24.60
BGN
1
По здравно направление

Алфа Липоева Киселина АлфаБетик 200 mg x 60 капс.


диабет и имунитет
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 7.1/10 (от 7 гласа)

24.60лв.

Алфа Липоева Киселина АлфаБетик 200 mg x 60 капс. – естествен продукт за повишаване на имунитета при диабет

При високи нива на кръвната захар. Повишените нива на глюкоза в кръвта възпрепятстват нормалното функциониране на органите и системите в тялото, и предизвикват оксидативен стрес и ускорено стареене и разрушаване на клетките. В резултат от се появява умора, концентрацията и паметта отслабват, кожата започва да старее по-бързо, наддава се тегло и т.н. Ускорените процеси на стареене, вследствие от диабета са основна причина за всичко това. За щастие има много мощни антиоксиданти, които могат да забавят преждевременното стареене и да ви помогнат да се чувствате и изглеждате по-добре!

 

Алфа липоева киселина Алфабетик осигурява на организма стабилна защита от оксидативния стрес и допринася за предотвратяване процесите на преждевременно стареене при диабет и преддиабетно състояние.

 

Алфа липоева киселина Алфабетик оказва ефективен контрол върху нивата на кръвната захар, благоприятства инсулиновата чувствителност, допринася за здравословната редукция на теглото и увеличава нивата на енергия. Приемът й се отразява много добре на зрението – тя намалява оксидативния стрес в лещата на окото, предпазва клетките на ретината от увреждане и подобрява зрителната острота.

 

Алфа липоева киселина Алфабетик въздейства регенериращо на нервната система, снема напрежението и оказва приятно отпускащо действие.

 

При диабетна полиневропатия. Едно от най-често срещаните усложнения при диабет е диабетната полиневропатия, която се наблюдава при над 60% от диабетиците. Обикновено се уврежда периферната нервна система и се появяват двигателни, сетивни, рефлексни и др. нарушения. Много проучвания показват, че благодарение на мощната си антиоксидантна активност, алфа-липоевата киселина може осезаемо да намали симптомите при диабетна полиневропатия.

 

Алфа липоева киселина Алфабетик допринася за повишаване нивата на глутатиона, намалява риска от прекисно окисление на липидите – процес, който се извършва с участието на свободните радикали и насърчава активността на мощните антиоксидантни ензими супероксиддизмутаза и каталаза в периферните нерви.

 

Алфа липоева киселина Алфабетик противодейства на окислителния стрес, нормализира кръвния поток към ендоневралните капиляри и оптимиира нервната проводимост. Допринася за поддържане нормалното състояние на периферните нерви и повлиява благоприятно невропатните симптоми и неврологичния дефицит. Има положително въздействие върху глюкозния обмен и използването на глюкозата от страна на клетките, т.е. благоприятства инсулиновата чувствителност, регулирайки глюкозния обмен.

 

Алфа липоева киселина Алфабетик допринася за облекчаване на симптомите при диабетна полиневропатия, включително изтръпване, слабост, болка, мравучкане, парене, намалена чувствителност при допир, намален усет за студено и топло, и др.

 

Описание на продукта:

Осигурява антиоксидантна защита на организма и поддържа функционирането на нервната система.

Човешкото тяло произвежда алфа липоева киселина в малки дози, които могат да се окажат недостатъчни за оптималното функциониране на организма. В такива случаи използването на хранителни добавки е от съществено значение. Алфа липоевата киселина предпазва от вредното влияние на свободните радикали. Спомага за преработването и усвояването на антиоксиданти като витамини С и Е. Затова е подходяща за дълготрайна употреба.

 

Алфа липоева киселина Алфа бетик може да се приема самостоятелно или в комбинация с останалите продукти от специалната серия Алфа бетик (Alpha betic):

-Канела, магнезий и биотин алфа бетик 400 mg

-Мултивитамини Алфабетик 760 mg x 30 таблетки

 

Алфа-липоева киселина АлфаБетик е продукт на американската компания Enzymatic Therapy, чиито продукти отговарят на високите стандарти за Добри производствени практики (GMP стандарт)!

Алфа Липоева Киселина АлфаБетик 200 mg x 60 капс., 7.1 out of 10 based on 7 ratings

Приложение

Приложение:

Алфа Бетик Алфа липоева киселина съдържа клинично проверени съставки, подходящи за хора с диабет и в преддиабетно състояние. Подобрява функционирането на нервната система и осигурява мощна антиоксидантна защита. Формулите Алфа бетик са внимателно балансирани за да отговорят на специалната потребност от хранителни вещества на хората с диабет или в преддиабетно състояние. Произведен под GMP стандарт за производство на лекарства. Хранителните добавки Алфа бетик са произведени и тествани според най-високи стандарти за качество, разработени така,че да бъдат безопасни, приемани самостоятелно или в комбинация с други Алфа бетик продукти.

Забележки:

Хората с диабет и в пред диабетно състояние трябва да следят за нивото на кръвната си захар. Консултирайте се с лекар при бременност, кърмене или прием на лекарства. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани Дозировка За възрастни и деца над 12 години - по 1 капсула по 1-3 пъти на ден. За интензивен курс - по 3 капсули на ден.

 

Съдържание


Съдържание: в 1 капсула дн. доза
Алфа-липоева к-на 200 mg 600 mg

 

Други съставки: целулоза, желатин (капсула), магнезиев стеарат, силиций.

Продуктът не съдържа: захар, сол, мая, пшеница, глутен, царевица, соя, млечни продукти, изкуствени оцветители и овкусители, консерванти.

Допълнителна информация

Производител:

Enzymatic Therapy, Inc, USA Alpha betic Alpha Lipoic Acid

Разфасовка:

60 капсули

 

Коментари

 1. davitan

  :

  влие ли при Тиреодит на Хашимото

  • д-р Аелита Петрова

   :

   Здравейте,

   Освен че участва в метаболизма на въглехидратите, АЛК е антиоксидант с широк спектър на действие и като такъв положително оказва благотворно влияние върху щитовидната жлеза, но не е типична при лечение на Хашимото.

   д-р Аелита Петрова
   лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

 2. Светлана Трифонова

  :

  Здравейте!Интересува ме алфа-липоевата киселина влияе ли на витилиго.

  • д-р Аелита Петрова

   :

   Здравейте,

   Като знаете, причините за това заболяване не са напълно изяснени. Но има някои доказателства, че витилиго се причинява от комплексни автоимунни, генетични, хормонални и външни фактори, при което собствената имунна система атакува пигментните клетки (меланоцити) в кожата, те умират или не могат да функционират и кожният пигмент /меланин/, съдържащ се в тях изчезва. Има някои клинични наблюдения за ефекта на АЛК при витилиго.

   д-р Аелита Петрова
   лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

 3. Ася Димитрова Ранкова

  :

  От 22,01,2017 ми поставиха диагноза диабетна полиневропатия. Пих милгама протект.Към момента приемам нивалин и метфогама.Но няма особенно подобрение. Кръвната захр се движи в границите на нормалното. Може ли да ми дадете координати на на д-р Аелита Петрова да се консултирам с нея за алфа бетик

  • д-р Аелита Петрова

   :

   Здравейте,

   На тел. 02/4701920 – Български Рейки център, може да се запишете за консултация с д-р Петрова. http://www.reiki.dir.bg/

   д-р Аелита Петрова
   лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

 4. Даниела

  :

  Може ли да се приема от юноша на 15 години с инсулинова резистентност? Има ли странични действия? Благодаря!

  • д-р Аелита Петрова

   :

   Здравейте,

   Подходящ е при инсулинова резистентност, но тъй като е на 15 години, е добре личният лекар да е запознат с тази промяна.

   д-р Аелита Петрова
   лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

Добавете коментар