Примадофилус Подсилване срещу запек и подут корем


Примадофилус Подсилване 100 mg x 30 V-капсули
Примадофилус Подсилване 100 mg x 30 V-капсули
38.15
BGN
1
По категория

Примадофилус Подсилване 100 mg x 30 V-капсули


Запек и подут корем
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

38.15лв.

Изчерпан

Примадофилус Подсилване 100 mg x 30 V-капсули – пробиотик срещу запек и подут корем

Примадофилус подсилване (Primadophilus Fortify) е първокласен пробиотичен продукт срещу запек, подуване на корема и прекомерно образуване на газове. Примадофилус подсилване помага за доброто храносмилане и преработката на храната, подобрява имунните функции и поддържа нормалното състояние на дебелото черво.

Всяка капсула от Примадофилус подсилване е източник на 8 млрд жизнеспособни млечни бактерии (CFUs) от 8 милиарда жизнеспособни млечни бактерии(CFUs) от Lactobacillus casei, Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus acidophilus и Bifidobacterium bifidum . Благодарение на ентеричното покритие на капсулите, бактериите остават непокътнати от суровата стомашна киселина, благодарение на което действат безотказно ефикасно.

Примадофилус подсилване допринася за правилното храносмилане, възстановява чревната микрофлора, стимулира абсорбцията на лактоза у хора, които трудно я усвояват и нормализира дейността на имунната система. Приемът на продукта се препоръчва при констипация, нередовен стомах, подуване на корема и отделяне на газове.

Описание на продукта:

В човешкото тяло има множество „добри“ и „лоши“ бактерии и микроорганизми,  чиито баланс е определящ за общото здравословно състояние. От микроорганизмите, обитаващи храносмилателната система, зависи усвояването на хранителните вещества и функционирането на имунната система.

В случай, че чревният баланс се наруши и болестотворните микроорганизми започнат прекомерно да се размножават, може да се стигне до доста неприятни последствия. Най-често те биват запек, усещане за тежест и подуване на корема, диария, образуване на гнилостни процеси в стомаха и червата, често отделяне на газове, кожни проблеми и др.

Нарушеният чревен баланс много често е резултат от неправилно хранене, чест прием на алкохол и стрес.

Категорично доказано е, че приемът на пробиотични добавки е най-сигурният и безопасен начин за бързото възстановяване на микрофлората!

Примадофилус Подсилване 100 mg x 30 V-капсули, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение: 

Доставя 8 милиарда жизнеспособни млечни бактерии(CFUs) от Lactobacillus casei, Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus acidophilus и Bifidobacterium bifidum.Допринася за нормалната функция на имунната и храносмилателната  системи.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка:  По 1 капсула на ден, с или без храна.

Странични ефекти: Няма наблюдавани.

СъдържаниеСъдържание:   (в 1 капс.) дн. доза   
Пробиотична смес 100 mg 100 mg
Витамин С (аскорбинова киселина) 1 mg 1 mg

Други съставки: Картофена скорбяла, растителна капсула, обвивка на капсулата на водна основа (целулоза, натриев алгинат, стеаринова киселина, фракционирано нехидрогенирано кокосово масло, олеинова киселина), магнезиев стеарат, силиций.

Може да съдържа следи от млечен или соев протеин.

Допълнителна информация

Разфасовка: 30 V-капсули

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Примадофилус Подсилване 100 mg x 30 V-капсули”