Факторс формула за очи 260 mg х 90 капсули

20.75лв.

Факторс формула за очи 260 mg х 90 капсули – естествен продукт за подобряване на  зрението

При влошено зрение:

Виждате мъгляво? Налага се да присвивате очи, когато четете? Често усещате очите си сухи и уморени? Ежедневно работите с компютър, ежедневно шофирате или се занимавате с други, натоварващи зрението дейности? Не игнорирайте тези „маловажни” симптоми, за да не прераснат в по-сериозни проблеми!

 

Факторс  формула за очи е комбинация от билкови екстракти, осигуряваща мощна подкрепа на очите!

Факторс  формула за очи подсилва зрителната острота при дейности, натоварващи зрението.

Факторс  формула за очи оптимизира нощното виждане и адаптацията на окото към тъмнината. Подпомага зрението при ярка светлина.

Факторс формула за очи намалява умората, сухотата и зачервяването на очите.

Факторс формула за очи има силно противовъзпалително действие и повишава устойчивостта на очите срещу инфекции.

 

Описание

Факторс формула за очи е висококачествена смес, източник на стандартизирани екстракти от черна боровинка, червена боровинка, бъз, грозде, малина, ягода. Екстрактът от черна боровинка е богат на флавоноиди, наречени антоцианозиди. Антоцианозидите са мощни антиоксиданти, които пречат на свободните радикали. Очанката е доказано облекчава при зачервяване, подуване и зрителни нарушения, при остри и подостри възпаления на очите. Прах от корен на морков е богат на витамин А, който е от съществено значение за доброто здраве на очите. Рутинът е биофлавоноид, който помага за усвояването и задържането на витамин С в организма. Кверцетинът е естествен флавоноид, антиоксидант, който също помага в борбата със свободните радикали. Лутеинът естествено присъства в макулата и лещата на окото, където предотвратява фото-фокислението. Има достътъчно изследвания, които доказват, че допълнителният прием на лутеин защитава срещу различни очни възпаления. Предпазва от дегенерация на макулата и спомага за забавянето на вече започналия дегенеративен процес. Лутеинът подобрява общото здраве на очите.

Оригинален продукт на най-голямата канадска компания за производство на хранителни и диетични добавки Natural Factors!

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Факторс формула за очи 260 mg х 90 капсули“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu