Лутеин 40 mg х 30 софтгел капсули

17.90лв.

Лутеин 40 mg х 30 софтгел капсули – естествен продукт за подобряване на зрението

При проблеми със зрението:

Умора в очите и сухота, зачервяване и сърбеж, замъглено зрение, повишена чувствителност към светлина, загуба на зрителна острота… Когато очите ни „предупреждават”, че има проблем, не бива да го игнорираме, защото може да се стигне до много неблагоприятни последствия.

Дългото заседяване пред компютъра, без необходимите кратки почивки на всеки час, липсата на сън, недостигът на определени хранителни вещества, прекомерното гледане на телевизия – това са само част от най-рисковите за здравето на очите фактори.

Лутеинът и зеаксантинът са каротеноиди с уникално върху зрението въздействие. Доказано е, че приемът на лутеин и зеаксантин оказва огромна подкрепа на очите!

 

Лутеин осигурява антиоксиданти, които поддържат нормалното състояние на очите. Защитава ретината от свободните радикали и намалява непоносимостта към слънчева светлина. Оказва значителна подкрепа при възрастово обусловени  зрителни увреждания. Подобрява зрителната острота и контрастната чувствителност

Продуктът съдържа зеаксантин, който е от изключително значение за здравата макула (централната част на ретината, която „отговаря“ за фините детайли) .

Предпазва очите от вредното въздействие на външни фактори като изкуствено осветление, интензивна работа с компютър, замърсен въздух, цигарен дим и др. Лутеинът е един от най-важните антиоксиданти, открити в окото, които възпрепятстват образуването на свободни радикали.

 

Описание

Формула с LuteinRichTM – лутеин и зеаксантин, добит от венчелистчета на невен. Екстрактът не съдържа ГМО и не е облъчван! Съдържа натурален, чист, концентриран лутеин и зеаксантин, екстрахирани от невен! Най-концентрираната форма на лутеин на пазара: всяка капсула е източник на 40 mg лутеин!

 

Оригинален продукт на най-голямата компания за производство на хранителни добавки Natural Factors!

Опаковката стига за 1 месец!

Продукт на супер атрактивна цена!

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Лутеин 40 mg х 30 софтгел капсули“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu