Неуроминс ДХК 200 mg x 30 капс. - естествен продукт при проблеми със зрението, концентрацията и сърцето


Неуроминс ДХК 200 mg x 30 капс.
Неуроминс ДХК 200 mg x 30 капс.
70.92
BGN
1
По вид

Неуроминс ДХК 200 mg x 30 капс.


Нервна система
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

70.92лв.

Неуроминс ДХК 200 mg x 30 капс. – естествен продукт при проблеми със зрението, концентрацията и сърцето

Неуроминс е продукт, който подпомага нормалното състояние на нервната система и зрителните функции. Основната му съставка е докозахексаенова киселина (DHA). Тя е незаменима омега-3 мастна кислеина, която благоприятства концентрацията. Организмът синтезира DHA, с помощта на алфалинолеовата киселина, която също е омега-3 мастна киселина.

Докозахексаеновата киселина поддържа поддържа нормалното състояние на сърдечно-съдовата система. Подпомага състоянието на ретината и зрителната острота. Подкрепя мозъчната дейност.

Капсули Неуроминс са най-добрият растителен източник на омега-3 мастни киселини.

Описание на продукта:

Неуроминс е продукт, който подпомага нормалното състояние на нервната система и зрителните функции. Основната му съставка е докозахексаенова киселина (DHA). Тя е незаменима омега-3 мастна кислеина, която благоприятства концентрацията. Организмът синтезира DHA, с помощта на алфалинолеовата киселина, която също е омега-3 мастна киселина. Докозахексаеновата киселина поддържа поддържа нормалното състояние на сърдечно-съдовата система. Подпомага състоянието на ретината и зрителната острота. Подкрепя мозъчната дейност. Капсули Неуроминс са най-добрият растителен източник на омега-3 мастни киселини.

Неуроминс ДХК 200 mg x 30 капс., 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение:

Допринася за нормалната зрителна и мозъчна дейност. По време на бременност допринася за нормалното развитие на зрителната и мозъчната системи на бебето.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 1 капсула дневно, за предпочитане с храна.

Съдържание

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Докозахексаенова к-на (DHA)(от масло от морски микроводорасли) 200 mg 200 mg
Общо мазнини 0,5 g 0,5 g
Калории от мазнините 5 5
Енергийна стойност 5 Cal 5 Cal

Други съставки: Желатин(софтгел), глицерин, слънчогледово масло, дестилирана вода, естери на аскорбиновата к-на (Е300), смесени натурални токофероли, калциев карбонат, карамел (натурално багрило), кармин (натурално багрило), куркума (натурално багрило). Не съдържа полихлорбифенили, живак, разтворители, захари, скорбяла, изкуствени оцветители, аромати и консерванти.

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way products, Inc, USA NEUROMINS DHA

Разфасовка:

30 софтгел капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Неуроминс ДХК 200 mg x 30 капс.”