Астрагал (корен) 470 mg x 100 капс. - естествен продукт за подсилване на имунната система.


Астрагал (корен) 470 mg x 100 капс.
Астрагал (корен) 470 mg x 100 капс.
21.39
BGN
1
По вид

Астрагал (корен) 470 mg x 100 капс.


Настинка
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 7.6/10 (от 7 гласа)

21.39лв.

Астрагал (корен) 470 mg x 100 капс. – естествен продукт за подсилване на имунната система.

При слаб имунитет и умора. Честата податливост към настинки и грип, както и повтарящата се липса на енергия, изтощението обикновено са знак за слаба имунна активност. Физическото и психическо претоварване, храната, пълна с вредни за организма вещества като пестициди, стабилизатори и др., недоизлекуваните инфекции, замърсената околна среда… Всички тези фактори затормозяват дейността на всички органи и системи в тялото, основно – имунната и нервната системи.

 

Астрагал (Astragalus) укрепва имунната система и подпомага оздравителните процеси. Има силно изразено адаптогенно действие, и помага на организма да се справи по-лесно в периоди на продължителен психически и физически стрес, и умора. Има ободряващо действие. Ускорява възстановяването, когато организмът е отслабен, особено през студените месеци. Спомага за намаляване усещането за стрес, благодарение на благоприятния ефект, който оказва на надбъбречните жлези.

 

Астрагал (Astragalus) оказва мощен антиоксидантен ефект и поддържа нормалните функции на черния дроб.

 

Има положителен ефект върху състоянието на сърдечно-съдовата система, допринася за нормализиране на кръвното налягане. Подпомага стомашно-чревната дейност.

 

Описание на продукта:

Астрагалът e растение от семейство Бобови, растящо при умерен климат в Северното полукълбо. Коренът му е богат източник на сапонини, флавоноиди, полизахариди, гликозиди и други, много ценни за човешкия организъм вещества.

 

Астрагалът е една от петдесетте най-важни билки в китайската природна медицина. Познаваме го като силен адаптоген, който възстановява функционирането на всички органи и системи в организма.

 

Продукт на Nature’s Way, USA, сертифициран от Tru-ID™ и Non-GMO Project, чиито тестове гарантират чистота на състава, безопасност и органичен произход без съдържание ГМО! Източник на висококачествен екстракт от корен на астрагал.

 

Nature’s Way притежава модерно фармацевтично-лицензирано предприятие, отговарящо на стандарт GMP (добри производствени практики).

Астрагал (корен) 470 mg x 100 капс., 7.6 out of 10 based on 7 ratings

Приложение

Приложение:

Астрагалът съдържа сапонини, флавоноиди, полизахариди и гликозиди. Допринася за поддържане на бодростта и енергичността, както и за нормалната функция на сърдечно-съдовата и имунната системи, бъбречната жлеза, храносмилането, метаболизма.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 3 капсули 2 пъти на ден, за предпочитане с храна.

 

Съдържание
Съдържание: в 3 капсули дн. доза
Астрагал (корен) 1410 mg 2820 mg
Диетични фибри
Въглехидрати 1 g 2 g
Калории 5 10

Други съставки: Желатин (капсула), просо.

Допълнителна информация

Производител:

Nature's Way products, Inc, USA Astragalus

Разфасовка:

100 капсули

 

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Астрагал (корен) 470 mg x 100 капс.”