Ехинацея 30 ml (без алкохол) - естествен продукт имуностимулант


Ехинацея 30 ml (без алкохол)
Ехинацея 30 ml (без алкохол)
24.05
BGN
1
Настинка и грип

Ехинацея 30 ml (без алкохол)


грип и простуда
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

24.05лв.

Ехинацея 30 ml (без алкохол) – естествен продукт имуностимулант

При отслабен имунитет и проблеми с горните дихателни пътища. Ехинацеята е естествено и ефикасно средство срещу инфекции, особено такива на горните дихателни пътища. Резултатите от изследванията, направени върху действието на ехинацея показват, че тя има силно укрепващо действие и стимулира имунитета.

 

Биологично-активните вещества в състава на ехинацеята (витамин С, алкиламиди, полизахариди и др.) стимулират имунните клетки да се противопоставят на нежеланите нашественици. Тя насърчава особено силно фагоцитите – имунните клетки, които поглъщат и смилат бактериите и други чужди тела. Допринася за увеличаване броя на белите кръвни клетки, защитаващи организма от чужди микроорганизми. Спомага за редуциране на симптомите при настинка и грип, скъсяване на периода за възстановяване.

Описание на продукта:

Течният екстракт от ехинацея на американския бранд Nature’s Way е мощен имуномодулатор, подходящ за деца и възрастни. Продуктът съдържа екстракт от Пурпурна ехинацея (стебло, лист и цвят) в разтвор на натурална глицерионва основа. 99,9% не съдържа алкохол. 1 ml течен екстракт е източник на 250 mg суха билка.

 

Nature’s Way е на пазара от повече от три десетилетия. Асортиментът на компанията включва над 700 висококачествени природни и хранителни продукти, които се разпространяват в цял свят.

Ехинацея 30 ml (без алкохол), 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на имунната и дихателната системи.

Забележки:

Не се препоръчва за хора с автоимунни заболявания. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

Разклатете добре. По 2 ml три пъти дневно в продължение на 6-8 седмици, последвано от 2 седмици пауза. За деца под 12 години – по 1 ml дневно. За интензивна употреба – по 2 ml през 2 часа през първите 48 часа, след което по 2 ml 3 пъти дневно през следващите 8-9 дни. Може да се добави към храна или напитки. След отваряне, съхранявайте в хладилник.

Съдържание

Съдържание:
Пурпурна Ехинацея (стебло, лист и цвят) в разтвор на натурална глицеринова основа.
99,9% не съдържа алкохол.

Капацитет: 250 mg суха билка се съдържа в 1 ml течен екстракт (съотношение 1:4).

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way products, Inc., USA Echinacea 1oz

Разфасовка:

разтвор 30 ml

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Ехинацея 30 ml (без алкохол)”