Майтаке Д-фракция, 120 таблетки - естествен продукт за стимулиране на имунитета


Майтаке Д-фракция, 120 таблетки
Майтаке Д-фракция, 120 таблетки
248.00
BGN
1

Майтаке Д-фракция, 120 таблетки


имуностимулатор и повишаване на имунитета
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 0.0/10 (от 0 гласа)

248.00лв.

Изчерпан

Майтаке Д-фракция, 120 таблетки – естествен продукт за стимулиране на имунитета

Майтаке Д-фракция, 120 таблетки – серия PRO – професионална грижа.

Комбинация от прах на гъба майтаке и стандартизиран протеоглюкан (Д-фракция).

Д-фракцията е стандартизиран и пречистен бета глюкан, съдържащ около 30% протеини, извлечен от плодното тяло на гъбата майтаке.

Д-фракцията има уникална полизахаридна структура, в която степента на разклоняване е по-голяма, отколкото всеки друг бета глюкан, съдържащ се в медицинските гъби.

Изследователи смятат, че заради сложността на разклоняване на бета глюканите, гъбата майтаке значително превъзхожда останалите медицински гъби по отношение на стимулиране на имунната защита. За разлика от останалите медицински гъби, които губят голяма част от своята ефективност при орален прием, Д-фракцията е най-ефикасна ако се приема през устата.

Бета глюканите са естествени полизахариди, които се съдържат в клетъчната стена на някои растения, бактерии и гъби. Изследване върху имуностимулиращите качества на глюканите показва, че те са в състояние да активират макрофагите (вид имунни клетки) и естествените убиййци (NK-клетките), в последствие и Т-клетките и В-клетките, включващи  определени цитокини.

Продуктите от серията Pro на Mushroom Wisdom са с най-висока степен на концентрация на активното вещество (протеоглюкан), в сравнение с останалите екстракти от медицински гъби.

Описание на продукта:

Майтаке Д-фракция, 120 таблетки – серия PRO – професионална грижа. Комбинация от прах на гъба майтаке и стандартизиран протеоглюкан (Д-фракция). Д-фракцията е стандартизиран и пречистен бета глюкан, съдържащ около 30% протеини, извлечен от плодното тяло на гъбата майтаке. Д-фракцията има уникална полизахаридна структура, в която степента на разклоняване е по-голяма, отколкото всеки друг бета глюкан, съдържащ се в медицинските гъби. Изследователи смятат, че заради сложността на разклоняване на бета глюканите, гъбата майтаке значително превъзхожда останалите медицински гъби по отношение на стимулиране на имунната защита. За разлика от останалите медицински гъби, които губят голяма част от своята ефективност при орален прием, Д-фракцията е най-ефикасна ако се приема през устата. Бета глюканите са естествени полизахариди, които се съдържат в клетъчната стена на някои растения, бактерии и гъби. Изследване върху имуностимулиращите качества на глюканите показва, че те са в състояние да активират макрофагите (вид имунни клетки) и естествените убиййци (NK-клетките), в последствие и Т-клетките и В-клетките, включващи определени цитокини. Продуктите от серията Pro на Mushroom Wisdom са с най-висока степен на концентрация на активното вещество (протеоглюкан), в сравнение с останалите екстракти от медицински гъби.

Приложение

Приложение:

Мощен имуностимулант. Увеличава броя на имунните клетки, както и подобрява тяхното функциониране. Подпомага поддържането на нормални нива на кръвното налягане и на глюкозата в кръвта.

Забележки:

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

от 1 до 3 таблетки два пъти на ден.

Съдържание
Съдържание: mg
Прах от гъба майтаке 600 mg
Стандартизиран екстракт от гъба майтаке PD-фракция, от който 30% активен протеоглюкан 240 mg
Витамин С 120 mg
(200% от препоръчителната дневна доза)

Не съдържа: захар, дрожди, плесени, царевица, сол, пшеница, изкуствен цвят, торове и пестициди, консерванти.

Допълнителна информация

Производител:

Mushroom Wisdom, Inc, USA Maitake D-Fraction® Pro

Разфасовка:

120 таблетки

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Майтаке Д-фракция, 120 таблетки”