Майтаке Д-фракция стандарт (течен), 120 ml, естествен продукт силен имуностимулатор


Майтаке Д-фракция стандарт (течен), 120 ml
Майтаке Д-фракция стандарт (течен), 120 ml
105.90
BGN
1

Майтаке Д-фракция стандарт (течен), 120 ml


засилване на имунната система
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 0.0/10 (от 0 гласа)

105.90лв.

Изчерпан

Майтаке Д-фракция стандарт (течен), 120 ml, естествен продукт силен имуностимулатор

Съдържа пречистен стандартизиран екстракт от активен протеоглюкан (Д-фракция), извлечен от гъба майтаке. Продуктът е подходящ за профилактика при здрави хора. За други цели Ви препоръчваме серията PRO – професионална грижа на Mushroom Wisdom.

Д-фракцията е стандартизиран и пречистен бета глюкан, съдържащ около 30% протеини, извлечен от плодното тяло на гъбата майтаке.

Д-фракцията има уникална полизахаридна структура, в която степента на разклоняване е по-голяма, отколкото всеки друг бета глюкан, съдържащ се в медицинските гъби.

Изследователи смятат, че заради сложността на разклоняване на бета глюканите, гъбата майтаке значително превъзхожда останалите медицински гъби по отношение на стимулиране на имунната защита. За разлика от останалите медицински гъби, които губят голяма част от своята ефективност при орален прием, Д-фракцията е най-ефикасна ако се приема през устата.

Бета глюканите са естествени полизахариди, които се съдържат в клетъчната стена на някои растения, бактерии и гъби. Изследване върху имуностимулиращите качества на глюканите показва, че те са в състояние да активират макрофагите (вид имунни клетки) и естествените убиййци (NK-клетките), в последствие и Т-клетките и В-клетките, включващи определени цитокини.

Описание на продукта:

Съдържа пречистен стандартизиран екстракт от активен протеоглюкан (Д-фракция), извлечен от гъба майтаке. Продуктът е подходящ за профилактика при здрави хора. За други цели Ви препоръчваме серията PRO – професионална грижа на Mushroom Wisdom. Д-фракцията е стандартизиран и пречистен бета глюкан, съдържащ около 30% протеини, извлечен от плодното тяло на гъбата майтаке. Д-фракцията има уникална полизахаридна структура, в която степента на разклоняване е по-голяма, отколкото всеки друг бета глюкан, съдържащ се в медицинските гъби. Изследователи смятат, че заради сложността на разклоняване на бета глюканите, гъбата майтаке значително превъзхожда останалите медицински гъби по отношение на стимулиране на имунната защита. За разлика от останалите медицински гъби, които губят голяма част от своята ефективност при орален прием, Д-фракцията е най-ефикасна ако се приема през устата. Бета глюканите са естествени полизахариди, които се съдържат в клетъчната стена на някои растения, бактерии и гъби. Изследване върху имуностимулиращите качества на глюканите показва, че те са в състояние да активират макрофагите (вид имунни клетки) и естествените убиййци (NK-клетките), в последствие и Т-клетките и В-клетките, включващи определени цитокини.

Приложение

Приложение:

Мощен имуностимулатор. Увеличава броя на имунните клетки, както и подобрява тяхното функциониране. Подпомага поддържането на нормални нива на кръвното налягане и на глюкозата в кръвта.

Забележки:

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 20 капки три пъти на ден

СъдържаниеСъдържание: в една опаковка дн.доза
PD -фракция стандарт 3,000 mg 18.3 mg
Стандартизиран до 900 mg (30%) активен протеоглюкан

Не съдържа: алкохол, захар, мая, плесен, царевица, сол, пшеница, изкуствен цвят, торове и пестициди, консерванти.

Допълнителна информация

Производител:

Mushroom Wisdom, Inc, USA Maitake D-Fraction® Standard (Liquid), 120 ml

Разфасовка:

120 ml

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Майтаке Д-фракция стандарт (течен), 120 ml”