Коластра – Коллактейт 400 mg х 30 капс. - естествен продукт срещу вирусни инфекции


Коластра – Коллактейт 400 mg х 30 капс.
Коластра – Коллактейт 400 mg х 30 капс.
16.20
BGN
1
По марка

Коластра – Коллактейт 400 mg х 30 капс.


засилване на имунитета
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 9.3/10 (от 3 гласа)

16.20лв.

Коластра – Коллактейт 400 mg х 30 капс. – естествен продукт срещу вирусни инфекции

Коластрата от екологично отглеждани новозеландски пасбищни крави е най-богатият източник на хормон на растежа. Доставя имуностимулиращи протеини, включително и имуноглобулин G. Съдържа цитокинини, лактоферини, лизозими, дефенсини и дизахариди, които подобряват микрофлората на чревния тракт.

Подпомага правилното функциониране на имунната система и осигурява на организма антитела. Източник е на повече от 8 растежни фактора, които допринасят за нормалното състояние на костните тъкани, епителните и кожните клетки, и на нервната тъкан. Коластрата съдържа още витамини, пробиотици, минерали и антиоксиданти. Спомага поддържането на микрофлората на чревния тракт. Подкрепя дейността на нервната система и притежава тонизиращо действие. Има благотворен ефект върху кожата.

Описание на продукта:

Коластрата от екологично отглеждани новозеландски пасбищни крави е най-богатият източник на хормон на растежа. Доставя имуностимулиращи протеини, включително и имуноглобулин G. Съдържа цитокинини, лактоферини, лизозими, дефенсини и дизахариди, които подобряват микрофлората на чревния тракт. Подпомага правилното функциониране на имунната система и осигурява на организма антитела. Източник е на повече от 8 растежни фактора, които допринасят за нормалното състояние на костните тъкани, епителните и кожните клетки, и на нервната тъкан. Коластрата съдържа още витамини, пробиотици, минерали и антиоксиданти. Спомага поддържането на микрофлората на чревния тракт. Подкрепя дейността на нервната система и притежава тонизиращо действие. Има благотворен ефект върху кожата.

Коластра - Коллактейт 400 mg х 30 капс., 9.3 out of 10 based on 3 ratings

Приложение

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

За възрастни - по 2 капсули дневно на празен стомах с пълна чаша вода. За деца - намалена наполовина дозировка за възрастни. Съдържанието на капсулата може да се смеси с напитка или храна.

Съдържание


Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Коластра /от екологично отглеждани пасбищни крави/ 400 mg 800 mg

Допълнителна информация

Производител:

Fact Products, Inc., USA Collactate 400 mg

Разфасовка:

30 капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Коластра – Коллактейт 400 mg х 30 капс.”