Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание

Избрано:

Шийтаке и майтаке 400 mg

40.61лв.

Шийтаке и майтаке 400 mg

40.61лв.

Шийтаке & Майтаке 400 mg х 60 капс. – антиоксидант за енергия и имунитет

Мощен източник на така полезните бета-глюкани, екстрахирани от лечебните гъби шийтаке и майтаке. Притежава силно тонизиращо и стимулиращо естествената имунна защита действие. Адаптоген. Допринася за възстановяване нормалните функции на всички органи и системи в тялото.

Прочетете за ползите от Шийтаке & Майтаке

Ползи от приема на Майтаке. Отличен източник на изключително мощни имуностимулиращи съединения, известни като бета-глюкани. Бета-глюканите в Майтаке активират дейността на макрофагите – белите кръвни клетки, които поглъщат и унищожават туморни клетки и различни патогени. Макрофагите на свой ред активират други компоненти на имунната система, включително Т-клетките (Т-лимфоцити), важни за клетъчния имунитет. Екстрактите от майтаке са успешно използвани при хипертензия (хидростатично налягане в съдове, кухини или в кухи органи, напр. артериална хипертензия (повишено кръвно налягане), интраабдоминална хипертензия и т.н.), диабет, затлъстяване, високи нива на холестерола. Има силно противовъзпалително действие и инхибира провъзпалителните ензими СОХ-1 и СОХ-2, предизвикващи едни от най-тежките заболявания.

 

Ползи от Шийтаке. Шийтаке се използа за увеличаване на енергията, ускоряване възстановяването след боледуване, забавяне процесите на стареене, както и в лечението на респираторни и чернодробни заболявания. Съвременната наука предполага, че бета-глюканите в шийтаке засилват действието на някои лекарства, използвани при химиотерапия. Шийтаке също така подсилва имунната противотуморна активност и увеличава ефикасността на лъчетерапията. Осезаемо понижава кръвното налягане, намалява риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания и поддържа холестерола в нормални граници. Екстрактът от гъбата действа като естествен антибиотик и има противоракови и антивирусни свойства, полезни в лечението на ракови заболявания, алергии, респираторни инфекции, сърдечно-съдови заболявания и диабет.

Описание

Шийтаке е дива гъба, широко разпространена в Китай, Япония и други азиатски държави. Култивира в много страни по света, включително и в Европа. Тя е мощен имуностимулатор и ефективен адаптоген, който помага на организма да се приспособи към физичеки или емоционален стрес.

 

Майтаке води началото си от планините на североизточна Япония и расте в долната част на дъбовите дървета. Тя е силен адаптоген, повишаващ жизнеността, много богата на витамините В1, В2, В6 и Д, протеини, въглехидрати, фибри, аминокиселини, калий, калций, цинк, фосфор, магнезий и др. Ценните съставки в Майтаке активират определени клетки и протеини, и подпомагат клетъчната имунна система.

 

В Китай и Япония двете гъби са известни с наименованието „еликсир на живота” и се консумират от 3000 години насам. Тонизират нервната система, пречистват тялото от излишните токсини, зареждат с енергия и действат силно имуностимулиращо.

 

Шийтаке и майтаке е отличен източник на бета глюкани – полизахариди с ключово значение за нормалното здравословно състояние.

 

Съставът на Шийтаке и майтаке е признат като безопасен с Tru-ID сертификат (Tru-ID™ Certified), удостоверяващ липсата на фалшификати в храните и натуралните продукти. Съдържа екстракт от Шийтаке, стандартизиран до 10% бета глюкан, комбиниран с екстракт от Майтаке, стандартизиран до 30% бета глюкан. Само стандартизираните екстракти гарантират безопасно и ефективно действие!

 

СЪДЪРЖАНИЕ

Хранителна добавка, 60 капсули.

 

Съставки:                                      (в 1 капс.)                          дн.доза

Шийтаке                                             100 mg                           200 mg

екстракт от стебло и плодно тяло, 10% бета глюкан

Майтаке                                              100 mg                           200 mg

екстракт от стебло и плодно тяло, 30% бета глюкан

Овес (зърна)                                       200 mg                           400 mg

Растителна капсула, целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, сол, захар, мая.

Нето тегло: 33 g

ДОЗИРОВКА

Дозировка и приложение: По 1 капсула 1 – 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Приложение:  Допринася за поддържане на нормалното ниво на кръвно налягане, както и за нормалното функциониране на сърдечната и имунната системи.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте  с лекар преди употреба.

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

ПРОИЗВОДИТЕЛ

Производител: Nature’s Way products,Inc,USA

Вносител: Ревита ЕООД,  Пловдив, бул. „Източен”48

Тел:  02/ 9530583;   032/ 641616

www.revita.bg; www.naturesway.com

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Шийтаке и майтаке 400 mg“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
×

Cart