Шийтаке и майтаке 400 mg - антиоксидант за енергия и имунитет


Шийтаке и майтаке 400 mg
Шийтаке и майтаке 400 mg
40.61
BGN
1
По здравно направление

Шийтаке и майтаке 400 mg


антиоксидант заповишаване на имунитета
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

40.61лв.

Шийтаке & Майтаке 400 mg х 60 капс. – антиоксидант за енергия и имунитет

Мощен източник на така полезните бета-глюкани, екстрахирани от лечебните гъби шийтаке и майтаке. Притежава силно тонизиращо и стимулиращо естествената имунна защита действие. Адаптоген. Допринася за възстановяване нормалните функции на всички органи и системи в тялото.

 

Ползи от приема на Майтаке. Отличен източник на изключително мощни имуностимулиращи съединения, известни като бета-глюкани. Бета-глюканите в Майтаке активират дейността на макрофагите – белите кръвни клетки, които поглъщат и унищожават туморни клетки и различни патогени. Макрофагите на свой ред активират други компоненти на имунната система, включително Т-клетките (Т-лимфоцити), важни за клетъчния имунитет. Екстрактите от майтаке са успешно използвани при хипертензия (хидростатично налягане в съдове, кухини или в кухи органи, напр. артериална хипертензия (повишено кръвно налягане), интраабдоминална хипертензия и т.н.), диабет, затлъстяване, високи нива на холестерола. Има силно противовъзпалително действие и инхибира провъзпалителните ензими СОХ-1 и СОХ-2, предизвикващи едни от най-тежките заболявания.

 

Ползи от Шийтаке. Шийтаке се използа за увеличаване на енергията, ускоряване възстановяването след боледуване, забавяне процесите на стареене, както и в лечението на респираторни и чернодробни заболявания. Съвременната наука предполага, че бета-глюканите в шийтаке засилват действието на някои лекарства, използвани при химиотерапия. Шийтаке също така подсилва имунната противотуморна активност и увеличава ефикасността на лъчетерапията. Осезаемо понижава кръвното налягане, намалява риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания и поддържа холестерола в нормални граници. Екстрактът от гъбата действа като естествен антибиотик и има противоракови и антивирусни свойства, полезни в лечението на ракови заболявания, алергии, респираторни инфекции, сърдечно-съдови заболявания и диабет.

 

Описание на продукта:

Шийтаке е дива гъба, широко разпространена в Китай, Япония и други азиатски държави. Култивира в много страни по света, включително и в Европа. Тя е мощен имуностимулатор и ефективен адаптоген, който помага на организма да се приспособи към физичеки или емоционален стрес.

 

Майтаке води началото си от планините на североизточна Япония и расте в долната част на дъбовите дървета. Тя е силен адаптоген, повишаващ жизнеността, много богата на витамините В1, В2, В6 и Д, протеини, въглехидрати, фибри, аминокиселини, калий, калций, цинк, фосфор, магнезий и др. Ценните съставки в Майтаке активират определени клетки и протеини, и подпомагат клетъчната имунна система.

 

В Китай и Япония двете гъби са известни с наименованието „еликсир на живота” и се консумират от 3000 години насам. Тонизират нервната система, пречистват тялото от излишните токсини, зареждат с енергия и действат силно имуностимулиращо.

 

Шийтаке и майтаке е отличен източник на бета глюкани – полизахариди с ключово значение за нормалното здравословно състояние.

 

Съставът на Шийтаке и майтаке е признат като безопасен с Tru-ID сертификат (Tru-ID™ Certified), удостоверяващ липсата на фалшификати в храните и натуралните продукти. Съдържа екстракт от Шийтаке, стандартизиран до 10% бета глюкан, комбиниран с екстракт от Майтаке, стандартизиран до 30% бета глюкан. Само стандартизираните екстракти гарантират безопасно и ефективно действие!

 

Шийтаке и майтаке 400 mg, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение: Допринася за поддържане на нормалното ниво на кръвно налягане, както и за нормалното функциониране на сърдечната и имунната системи.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте  с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение: По 1 капсула 1 - 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Съдържание
Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Шийтакеекстракт от стебло и плодно тяло, 10% бета глюкан 100 mg 200 mg
Майтаке

екстракт от стебло и плодно тяло, 30% бета глюкан
100 mg 200 mg
Овес (зърна) 200 mg 400 mg

 

Други съставки: растителна капсула, целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, сол, захар, мая.

 

Допълнителна информация

Производител: Nature’s Way products,Inc,USA, Shiitake & Maitake

Вносител: Ревита ЕООД,  Пловдив, бул. „Източен”48

Тел:  02/ 9530583;   032/ 641616

www.revita.bg; www.naturesway.com

Хранителна добавка, 60 капсули

Нето тегло: 33 g

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Шийтаке и майтаке 400 mg”