Selected:

Цитро Плюс 800 - 20 ml -Екстракт от семена на грейпфрут

18.46лв.

Out of stock

  • подсилване на имунната система
  • Цитро Плюс 500 mg x 75 табл. -Екстракт от семена на грейпфрут

Цитро Плюс 800 – 20 ml -Екстракт от семена на грейпфрут

18.46лв.

Изчерпан

Цитро Плюс 800 – 20 ml -Екстракт от семена на грейпфрут – естествен продукт за засилване на имунитета

Цитро Плюс е екстракт от сертифицирани organic плодове на грейпфрут и съдържа ценни биофлавоноиди. Подобно на витамините, флавоноидите са част от метаболитните процеси на човешкия организъм. Специалистите препоръчват да се консумират биофлавоноиди ежедневно.

Биофлавоноидите са силни антиоксиданти. Те не само се усвояват напълно от организма, но и се изхвърлят лесно поради водноразтворимата си структура, което прави Цитро Плюс напълно безвреден.

Описание

Грейпфрутите, които се използват за Цитро Плюс, са отгледани по стандартите на сертифицираното organicпроизводство. Екстрактът от семена на грейпфрут покрива стриктните изисквания на законодателството на Европейския Съюз. GSE-Vertrieb е сертифициран от Ecocert (DE-OKO-024).

Високото качество на Цитро Плюс се поддържа и подсигурява чрез методи за постоянен контрол и анализ от известна независима немска лаборатория. Съдържанието на всяка партида редовно се проверява, за да бъде сигурно, че тя не съдържа никакви остатъчни вещества. Това е гаранция, че в екстракта не са добавени изкуствени консерванти. В допълнение към подробния анализ за опасни вещества, всяка партида се изследва и за консерванти. По този начин се доказва, че Цитро Плюс не съдържа бензетониев хлорид, триклосан, както и хлорни и фосфорни органични пестициди.

GSEVertrieb, производител на Цитро Плюс, е единствената компания, която използва organic глицерин за производството на екстракт от семена от грейпфрут.

Коментари

Все още няма коментари.

Напишете първия коментар за „Цитро Плюс 800 – 20 ml -Екстракт от семена на грейпфрут“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu
×

Cart