Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание

Избрано:

Витамин С 500mg/5ml Разтвор х 10 амп/ кутия

8.74лв.

Витамин С 500mg/5ml Разтвор х 10 амп/ кутия

8.74лв.

Витамин С 500mg/5ml Разтвор х 10 амп/ кутия – повишаващ имунната защита

Аскорбиновата киселина, известна под названието витамин С, изпълнява множество функции в човешкия организъм. Витамин С, обаче, не се синтезира в човешкия организъм и поради тази причина трябва да бъде доставян чрез храната или специални суплементи.

Витамин С подкрепя устойчивостта на организма и спомага съпротивителните му сили. Той е необходим на белите кръвни телца.

 

Витамин С е силен антиоксидант и освен това има свойството да усилва действието на други антиоксиданти като витамините А и Е, а също така взима участие в усвояването на желязото. Течната формула на продукта благоприятства по-доброто усвояване и абсорбция на така ценния за целия организъм витамин.

Описание

Аскорбиновата киселина, известна под названието витамин С, изпълнява множество функции в човешкия организъм. Витамин С, обаче, не се синтезира в човешкия организъм и поради тази причина трябва да бъде доставян чрез храната или специални суплементи. Витамин С подкрепя устойчивостта на организма и спомага съпротивителните му сили. Той е необходим на белите кръвни телца. Витамин С е силен антиоксидант и освен това има свойството да усилва действието на други антиоксиданти като витамините А и Е, а също така взима участие в усвояването на желязото. Течната формула на продукта благоприятства по-доброто усвояване и абсорбция на така ценния за целия организъм витамин.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Витамин С 500mg/5ml Разтвор х 10 амп/ кутия“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Сподели в социалните мрежи

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
×
×

Cart