Витамин С – минерален произход 500 mg x 100 капс. -витамин за повишаване на имунитета


Витамин С – минерален произход 500 mg x 100 капс.
Витамин С – минерален произход 500 mg x 100 капс.
27.59
BGN
1
По здравно направление

Витамин С – минерален произход 500 mg x 100 капс.


Антиоксидант
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 7.3/10 (от 3 гласа)

27.59лв.

Витамин С – минерален произход 500 mg x 100 капс. -витамин за повишаване на имунитета

За укрепване на организма. Допринася за възстановяване на съпротивителните сили и повишаване на жизнеността. Благоприятства състоянието на белите кръвни телца, чиято функция е да откриват и унищожават бактерии, вируси и други нежелани нашественици.

 

За поддържане на съединителната тъкан и костите. Насърчава синтеза на колаген – протеинът с ключова роля за изграждането на съединителната тъкан. Допринася за нормалното състояние на кожата, хрущялите, венците, зъбите, костите, кръвоносните съдове. Намалява риска от преждевременното отпускане и набръчкване на кожата. Тъй като участва в усвояването на калция, спомага за формиране и поддържане на костите, както и зарастването им след инциденти.

 

За намаляване токсичното влияние на агресивни фактори от околната среда. Полезен за хора, които живеят в замърсена околна среда, пушачи или пасивни пушачи. Има мощно антиоксидантно действие, защитава тялото от оксидативния стрес, предпазва клетките от увреждане.

 

 

Описание на продукта:

Буфериран витамин С с минерален произход, получен от минерални аскорбати (соли на аскорбиновата киселина). За разлика от обикновената форма не предизвиква дразнене на стомашната лигавица и стомашно-чревни неразположения, включително диария. Източник на калций и магнезий с цел поддържане на нормален електролитен баланс.

 

Буферираният витамин С има неутрално Ph, поради което не предизвиква киселинен стрес в стомаха. Възстановява алкално-киселинното равновесие в тялото.

 

Абсорбира се по-бавно от организма, благодарение на което се усвоява пефектно и действието му остава по-дълго след приема. Подходящ за хора с храносмилателни смущения. Счита се, че буферираният витамин С може да се приема в по-високи дози, което се налага в случаите на интензивни физически натоварвания и др.

Не съдържа лактоза, мляко, консерванти, соя, захар, пшеница, мая.

Витамин С – минерален произход 500 mg x 100 капс., 7.3 out of 10 based on 3 ratings

Приложение

Приложение:

Повишава имунитета и предпазва от вирусни и бактериални инфекции. Проявява мощно антиоксидантно действие. Подобрява функционирането на сърдечносъдовата система. Играе важна роля за изграждане и поддържане на съединителната тъкан, костите, кожата, зъбите. Подходящ за профилактика при продължително физическо и психическо натоварване. За повече жизненост и енергия.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 1 капсула дневно при необходимост, за предпочитане с храна.

Съдържание
Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Витамин С 500 mg 500 mg
Калций 4 mg 4 mg
Магнезий 4 mg 4 mg

Други съставки: желатин (капсула), магнезиев стеарат.

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way products, Inc., USA Buffered Vitamin C 500 mg

Разфасовка:

100 капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Витамин С – минерален произход 500 mg x 100 капс.”