Витамин С Релийз 500 mg х 30 капс. - естествен антиоксидант за здрави зъби и кости и укрепване на организма


Витамин С Релийз 500 mg х 30 капс.
Витамин С Релийз 500 mg х 30 капс.
4.99
BGN
1
По здравно направление

Витамин С Релийз 500 mg х 30 капс.


здрави зъби и кости и укрепване на организма
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 0.0/10 (от 0 гласа)

4.99лв.

Изчерпан

Витамин С Релийз 500 mg х 30 капс. – естествен антиоксидант за здрави зъби и кости и укрепване на организма

Витамин С, известен още като аскорбинова киселина, е един от най-добрите имуностимулатори за отслабения организъм. Имунната система, която често е потискана от редица вредни фактори като стрес, замърсена околна среда, непълноценно хранене, тютюнопушене, включително и пасивно пушене, неправилна употреба на антибиотици, има огромна нужда от витамин С.

Продуктът, който ви предлагаме, е под формата на капсули с удължено освобождаване. Това означава, че усвояването на витамина трае през целия ден.

Описание на продукта:

Витамин С, известен още като аскорбинова киселина, е един от най-добрите имуностимулатори за отслабения организъм. Имунната система, която често е потискана от редица вредни фактори като стрес, замърсена околна среда, непълноценно хранене, тютюнопушене, включително и пасивно пушене, неправилна употреба на антибиотици, има огромна нужда от витамин С. Продуктът, който ви предлагаме, е под формата на капсули с удължено освобождаване. Това означава, че усвояването на витамина трае през целия ден.

Приложение

Приложение:

Допринася за нормалната функция на белите кръвни телца, имунната и сърдечно-съдовата системи.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 1 капсула дневно.

Съдържание


Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Витамин С (гранулирана L-Ascorbic Acid) 500 mg 500 mg

Допълнителна информация

Производител:

Shijiazhuang Sinca Foods Co.,Ltd С удължено освобождаване

Разфасовка:

30 капсули

Коментари

  1. Цеца Нешева

    :

    Здравейте Уважаеми , на 47 г. съм , с рак на гърдата,последвали химио и хормонотерапии,костноставни-дегенеративни изменения – коксартроза ,шийни дискови хернии и протрузии,спондилози , диафрагмална херния,гастроефагеален рефлукс, гастрит диуденит … Последните три месеца в търсене на причина за силните лицеви болки в дясно се наложи да изпия 8 (осем) антибиотика и редица обезболяващи ,накрая се оказа киста под седми долен десен зъб,която оперираха по спешност… а имам и други кисти- в бъбрека и черния дроб… И през следващите месеци ми предстои да връщам на познати финансиите за провеждането на лечението и операцията …тъй като живея само с пенсия от 113 лв, не съм семейна и не ме взимат на работа … Около блока , в който живея е пълно с котки и съм почти непрекъснато наядена от бълхи…,със зверски сърбеж , парене и болки деноношни … само когато приемам витамин Це се чувствам добре и не ме хапят… Моля Ви , понеже ми е много трудно, кажете можете ли да ми направите благороден Компромис в цената на Вашия ВИТАМИН ЦЕ 500 мг с Удължено освобождаване ????? С Най-Прекрасни Пожелания, Нешева ,Плевен , тел 0886 37 63 53

Добавете коментар