Желязо и Витамин С Комплекс (Био) 600 mg x 60 таблетки – био продукт за укрепване на имунната система


Желязо и Витамин С Комплекс (Био) 600 mg x 60 таблетки
Желязо и Витамин С Комплекс (Био) 600 mg x 60 таблетки
49.88
BGN
1

Желязо и Витамин С Комплекс (Био) 600 mg x 60 таблетки


укрепване на имунната система
Желязо и Витамин С Комплекс (Био) 600 mg x 60 таблеткиЖелязо и Витамин С Комплекс (Био) 600 mg x 60 таблетки
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 9.5/10 (от 2 гласа)

49.88лв.

Изчерпан

Желязо и Витамин С Комплекс (Био) 600 mg x 60 таблетки – био продукт за укрепване на имунната система.

Умора и сърцебиене? Податливост към инфекции? Студени ръце и крака? Необичайно бледа кожа? Липса на концентрация? Косопад и чупливи нокти? Световъртеж? Причината за всичко това, може да е недостига на желязо. Желязо и витамин С комплекс, е хранителна добавка със съдържание на не-хем желязо от растителен източник. Продуктът съдържа екстракти от листа на къри и плодовете на органично отгледана амла. Листата на къри са богат източник на желязо, докато плодовете на амла са известни с високата си концентрация на витамин С. Желязо и витамин С комплекс  допринася за образуването на червени кръвни клетки и хемоглобин по съвсем естествен начин. Естествената не-хем форма на желязо в продукта не дразни стомаха, а благодарение на добавения витамин С, се усвоява перфектно!

Описание на продукта:

Желязо от растителен източник плюс изцяло натурален витамин С от плодовете на органично отгледана амла! Витамин С в продукта няма нищо общо със синтетичната аскорбинова киселина. Веган продукт без глутен, лактоза, консерванти и др.! Продуктът притежава био сертификат “Bio Siegel”, с който могат да бъдат етикирани храните и продуктите, произвеждани и контролирани в съответствие с разпоредбите на регламента на ЕС за биологично земеделие! Желязо и витамин С комплекс е продукт на утвърдената немска компания GSE! Приемът на продукта допринася за нормалното образуване на червени кръвни клетки и хемоглобин, и нормалния пренос на кислород. Подобрява функционирането на имунната система и повишава енергията и жизнеността. Екстрактът от листа на къри доставя не-хем желязо, което се усвоява много добре от тялото. Допълнително включеният, изцяло натурален витамин С от плодовете на амла, подобрява абсорбцията на желязото.

Желязо и Витамин С Комплекс (Био) 600 mg x 60 таблетки, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

Приложение

Приложение:Хранителна добавка, която осигурява Желязо от листата къри и Витамин C от плодове на алма. Желязото допринася за нормалното образуване на червени кръвни клетки и хемоглобин, за нормалния пренос на кислород в тялото, за нормалния енергиен метаболизъм, за нормалната когнитивна функция и нормалната функция на имунната система. Участва при клетъчното делене. Витамин С допринася за по-доброто усвояване на желязото, за нормалния енергиен метаболизъм, за нормалното функциониране на имунната и нервна системи. Защитава клетките от оксидативен стрес.

Забележка:  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти: Няма наблюдавани.

Дозировка: По 1 таблетка 2 пъти дневно с достатъчно течност.

 

Съдържание Съдържание:  в 1 табл.  дн.доза
 Желязо  7 mg  14 mg
 Витамин С  40 mg  80 mg

Съставки*: Къри (Murraya koenigii) (екстракт от листа), Малтодекстрин, Алма (Phyllantus embica) (екстракт), картофено нишесте, екстракт от ориз, царевичен сироп на прах. *Всички съставки са органични. Веган. 100% без животински съставки.

Допълнителна информация

Разфасовка: 60 таблетки

Производител: GSE Vertrieb GmbH, Germany  

 

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Желязо и Витамин С Комплекс (Био) 600 mg x 60 таблетки”