ФосфатидилХолин 420 mg х 90 софтгел капсули - естествен продукт срещу липса на концентрация и лоша памет


ФосфатидилХолин 420 mg х 90 софтгел капсули
ФосфатидилХолин 420 mg х 90 софтгел капсули
35.86
BGN
1
По категория

ФосфатидилХолин 420 mg х 90 софтгел капсули


липса на концентрация и лоша памет
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

35.86лв.

ФосфатидилХолин 420 mg х 90 софтгел капсули – естествен продукт срещу липса на концентрация и лоша памет

При влошено състояние на черния дроб:

Приемът на някои лекарства, честата консумация на захар и мазнини, и наднорменото тегло, злоупотребата с алкохол,липсата на движение – всичко това са фактори, които сериозно влошават състоянието на черния дроб. Той е много важен орган, тъй като изпълнява редица функции, включително обмяната на мазнините, въглехидратите и белтъците, неутрализира токсичните вещества, съдържащи се в храната, течностите и медикаментите, които приемаме, и др. Някои от симптомите при проблеми с черния дроб са умора и слаба концентрация, тъмна урина, акне, екзема и др., лош дъх, нарушено храносмилане, затлъстяване или загуба на тегло, и др.

 

Фосфатидилхолин намалява вредните ефекти от нездравословния начин на живот и тяхното негативно въздействие върху черния дроб. Намалява риска от натрупване на мазнини в черния дроб и подкрепя чернодробния метаболизъм при хора, които консумират повече алкохол.

Фосфатидилхолин спомага за извеждането на токсините от тялото и допринася за поддържането на нормалните нива на холестерола.

 

При епизодични проблеми с паметта и фокуса:

Недостигът на определени хранителни вещества води до проблеми със запаметяването и концентрацията, умора и лошо настроение.

Фосфатидилхолин повишава ефективността на нервните клетки и невроните, и благоприятства нормалната мозъчна дейност. Има благоприятно влияние върху паметта, концентрацията, обработването на информация и др. Облекчава депресивните състояние.

 

Описание на продукта:

Фосфатидилхолин е основният фосфолипид в човешкото тяло. Той е основна хранителна съставка и градивен елемент на клетъчните мембрани. Участва в множество процеси, включително в транспортирането на мазнините от черния дроб към кръвния поток.

Подкрепя състоянието на черния дроб при нарушения във функциите му. Полезен е за хора, които често консумират алкохол, тъй като подобрява чернодробния метаболизъм.

Оптимизира дейността на нервната система и подсилва паметта.

Недостигът на фосфатидилхолин може да предизвика метаболитни проблеми, свързани основно с нарушени функции на панкреаса, черния дроб, паметта и др. !

Продукт на Natural Factors, Canada!

ФосфатидилХолин 420 mg х 90 софтгел капсули, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение:

Фосфатидилхолинът, източник на холин, допринася за поддържане на нормалната функция на мозъка и нервната система.

Забележки:

Да не се използва при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 2-4 софтгел капсули дневно.

Съдържание
Съдържание (в 1 софтгел капс.) дн. доза
Соев лецитин 1200 mg 4800 mg
от който
Фосфатидилхолин (PC) 420 mg 1680 mg

Други съставки: Софтгел капсула (желатин E441, глицерол E422, пречистена вода).
Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; царевица, млечни продукти, нишесте/скорбяла, пшеница или мая. Изцяло натурален.

Допълнителна информация

Производител:

Natural Factors, Canada Phosphatidyl Choline (PC) 420 mg

Разфасовка:

90 софтгел капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “ФосфатидилХолин 420 mg х 90 софтгел капсули”