Балсам с италианско Червено грозде за боядисана коса 237 ml


Балсам с италианско Червено грозде за боядисана коса 237 ml
Балсам с италианско Червено грозде за боядисана коса 237 ml
21.24
BGN
1

Балсам с италианско Червено грозде за боядисана коса 237 ml


балсам за боядисана коса
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 0.0/10 (от 0 гласа)

21.24лв.

Изчерпан

Балсам с италианско Червено грозде за боядисана коса 237 ml

Описание на продукта:

За боядисана коса. „Заключва” цвета в боядисаната коса, оставяйки я гладка и мека. Бързо попива и хидратира, без да омазнява или утежнява. Гроздовият екстракт и ресвератрола в комбинация с витамин В5, играят ролята на своеобразен филтър, който обгръща косъма и го предпазва от досега на неблагоприятните външни фактори. Подобрява състоянието на косата.

 

Приложение

Приложение:

Нанесете равномерно малко количество от балсама и оставете да подейства за 2 минути. Отмийте обилно с топла вода. За най-добри резултати използвайте с Шампоана с италианско Червено грозде Organics за боядисана коса на DESERT ESSENCE.

Забележки:

Срок на трайност след отваряне на опаковката: 6 месеца. Странични ефекти Няма наблюдавани.

Дозировка

 

Съдържание

Сок от листа на алое вера organic, екстракт от листата на грозде organic, цетеарилов алкохол, глицерин от палмово дърво, натурални аромати, хидролизирани жожоба естери, ресвератрол, масло от жожоба, пантенол (провитамин B-5), екстракт от корен от мака organic, екстракт от корен на юка organic, екстракт от семената на слънчоглед organic, екстракт от листата на черен оман organic, екстракт от листа на коприва organic, екстракт от морски водорасли organic, екстракт от кора на върба organic, бензил алкохол, лимонена киселина, калиев сорбат, вода и др. 100% Веган. Без глутен и пшеница. Без парабени и фталати, изкуствени аромати и оцветители, петролни съединения, натриев додецил сулфат, полиетилен гликол, полипропилен гликол, съединения на етаноламин и гликоли. С рециклируеми и биоразградими опаковки от възобновяеми източници. Продуктът не е тестван върху животни.

 

Допълнителна информация

За боядисана коса. „Заключва” цвета в боядисаната коса, оставяйки я гладка и мека. Бързо попива и хидратира, без да омазнява или утежнява. Гроздовият екстракт и ресвератрола в комбинация с витамин В5, играят ролята на своеобразен филтър, който обгръща косъма и го предпазва от досега на неблагоприятните външни фактори. Подобрява състоянието на косата.

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Балсам с италианско Червено грозде за боядисана коса 237 ml”