Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание

Избрано:

ГЪМИ Калций+Витамин D за Деца х 60 желирани таблетки

16.50лв.

Изчерпано количество

ГЪМИ Калций+Витамин D за Деца х 60 желирани таблетки

16.50лв.

Изчерпан

ГЪМИ Калций+Витамин D за Деца х 60 желирани таблетки – хранителна добавка за здрави кости и зъби

Калцият е основният градивен компонент на костите и зъбите. Той се намира предимно в костите и отговаря за костния растеж. Затова, калциевият дефицит у децата, може да доведе до сериозни костни проблеми. Калцият има важно значение и за сърдечния ритъм, мускулните функции и съсирването на кръвта. Дефицитът му може да доведе до остеопороза.

Витамин D – „слънчевият” витамин, е едно от най-важните хранителни вещества, от чиито дефицит са засегнати много деца и възрастни. Витамин D поддържа здравето на костите и подпомага правилното усвояване на калция и фосфора. Той е от изключително значение за детския организъм, за да може напълно да се елиминира риска от рахит, костни изкривявания и проблеми с костната минеразлизация. Известно е още, че тойподобрява функционирането на имунната система и поддържа нормалния психо-емоционален баланс.

Описание

Приемът на продукта подпомага правилното развитие и растеж на децата. Профилактичният му прием въздейства добре на често боледуващите деца. Увеличава жизнеността и енергията, и укрепва имунитета. Подпомага нормалното развитие на костите и зъбите, и поддържа функциите на сърдечно-съдовата система.

Супер вкусни, желирани дъвчащи таблетки! Не съдържат желатин и глутен!

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ГЪМИ Калций+Витамин D за Деца х 60 желирани таблетки“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
×

Cart